Arama sonuçlarınız

1. CaN

Nasıl Yapılır? Root Yetkisi Olmadan Sistem Uygulamaları Nasıl Kaldırılır - Detaylı Rehberi

Bu kılavuzda, root erişimi olmadan herhangi bir sistem uygulamasını kaldırma/silmeyi adım adım göstereceğiz. Günümüzde, üreticiler cihazlarını gereksiz birçok uygulama, yani şişirilmiş yazılımlarla birlikte gönderme eğilimindedir. Bunlardan bazılarını Ayarlar menüsüne giderek kolayca...
  2. CaN

Nasıl Yapılır? Kilitli Bootloader’lı OnePlus 13 Root Yapma Rehberi - Güncel Yöntem

Önyükleyici kilidini açmak beraberinde birçok sorun getiriyor. Bunlar arasında Play Bütünlük Testlerinin başarısız olması, Widevine Sertifikasının L3 seviyesine düşmesi [bu da DRM içeriklerini Full HD/1080P olarak yayınlayamamanıza neden olur], bankacılık uygulamalarının çalışmaması ve hatta...
  3. CaN

Nasıl Yapılır? Oynatma Bütünlüğü Kontrolü Hatası Nasıl Düzeltilir? CLIENT_TRANSIENT_ERROR (-17) Kesin Çözüm

Bir keybox dosyası kullandıktan sonra yapmanız gereken ilk şey Play Bütünlük Durumunu kontrol etmektir. Keybox iptal edilmemişse üç testin tamamını geçer, geçici olarak iptal edilmişse Temel ve Cihaz testlerini geçer veya üç testin tamamını geçemez. Kontroller söz konusu olduğunda, Play...
  4. CaN

Nasıl Yapılır? KernelSU Boot.img Nasıl Yamalanır? KSU Patcher ile En Hızlı Root Rehberi

KernelSU/Next ile root işlemi yaparken iki yol vardır: Ya KSU/Next'i destekleyen özel bir çekirdek yükleyip ardından bu APK dosyasını kurabilirsiniz ya da aygıt yazılımından boot.img dosyasını çıkarıp KSU ile yamaladıktan sonra Fastboot ile yükleyebilirsiniz. Çoğu cihaz özel çekirdek desteğine...
  5. CaN

Duyuru Kurban Bayramınız Mübarek Olsun...

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun...
  6. CaN

Nasıl Yapılır? OnePlus Nord 5 Bootloader Kilidi Açma, Root Yapma ve TWRP/Özel Kurtarma Kurulumu (Adım Adım Rehber)

Nord ailesine yeni bir üye katıldı ve kısa sürede büyük ilgi görmeyi başardı. Özel geliştirme açısından bakıldığında, Google tarafından getirilen tüm sınırlamalar ve kısıtlamalar göz önüne alındığında cihaz oldukça iyi performans gösteriyor. Neyse ki, bu süreçte herhangi bir engelle...
  7. CaN

Nasıl Yapılır? Android Root Nasıl Yapılır? (Magisk Patched Boot / TWRP Yöntemi – Güncel Rehber)

Sıkça Sorulan Sorular 1 : Root işlemi Init Boot ile mi yoksa Boot ile mi yapılmalı? Bazı kullanıcıların en sık sorduğu sorulardan biri, Android cihazlarını Magisk yamalı boot.img dosyasıyla mı yoksa init_patched boot.img dosyasıyla mı rootlamaları gerektiğidir. Cihazınız kutudan Android 13 veya...
  8. CaN

Nasıl Yapılır? Android Root Nasıl Yapılır? (Magisk Patched Boot / TWRP Yöntemi – Güncel Rehber)

Bu kılavuzda, Magisk yamalı boot/init_boot.img dosyası ve TWRP gibi özel bir kurtarma yazılımı kullanarak Android cihazınızı rootlama adımlarını göstereceğiz. İşletim sisteminin on dördüncü sürümünün yayınlanmasıyla birlikte, birçok yeni özellik de karşımıza çıktı. Bunlardan bazıları arasında...
  9. CaN

Nasıl Yapılır? Xposed / EdXposed Sonrası SafetyNet Nasıl Geçilir? (Güncel Rehber – Root & Magisk Fix)

Bu kılavuzda, Xposed veya EdXposed Framework'ü kurduktan sonra SafetyNet testini geçmek için gereken adımları göstereceğiz. Özel geliştirme alanında, root erişimi her kullanıcının tercih listesinin başında yer alır. Bunun nedeni herkesçe görülebilir. Sistem bölümüne erişim sağlayabilir...
  10. CaN

Program Android DEX - PC’den Android Kontrolü (Kablosuz) – Root’suz, Hızlı ve Stabil Çözüm v0.6

Wi-Fi üzerinden herhangi bir Android cihazdan tam bir masaüstü deneyimi sağlayın. Root gerektirmeyen, scrcpy destekli, kablosuz ADB, uygulama başına ses ve hızlı kontroller içeren Flutter masaüstü uygulaması. PC’den Android Kontrolü (Kablosuz) – Root’suz, Hızlı ve Stabil Çözüm (Android...
  11. CaN

Program Android DEX - PC’den Android Kontrolü (Kablosuz) – Root’suz, Hızlı ve Stabil Çözüm

CaN Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: Android DEX - PC’den Android Kontrolü (Kablosuz) – Root’suz, Hızlı ve Stabil Çözüm - Wi-Fi üzerinden herhangi bir Android cihazdan tam bir masaüstü deneyimi sağlayın. Root gerektirmeyen Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
  12. CaN

Nasıl Yapılır? Ramdisk Kullanmadan Magisk Kurulumu (Recovery Modda Android Root Atma Rehberi)

Bu kılavuzda, Magisk'i kurtarma bölümüne nasıl kuracağınızı ve RAM diskine sahip olmayan Android cihazınızı nasıl rootlayacağınızı adım adım göstereceğiz. Peki bu süreç nasıl gerçekleştirilecek? Öncelikle, cihazınızın orijinal yazılımını indirip recovery.img dosyasını alacağız. Bu dosya daha...
  13. CaN

Program Scrcpy v3.1 - Android Ekranını Bilgisayara Yansıtma v3.1

Scrcpy v3.1 – Android Ekranını Bilgisayara Yansıtma Rehberi Android cihaz ekranını bilgisayara yansıtmak, özellikle geliştiriciler, içerik üreticileri ve teknik kullanıcılar için oldukça önemli bir ihtiyaç haline geldi. Açık kaynaklı ve ücretsiz bir araç olan scrcpy, bu ihtiyacı en hızlı ve...
  14. CaN

Program Scrcpy v3.1 - Android Ekranını Bilgisayara Yansıtma

CaN Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: Scrcpy v3.1 - Android Ekranını Bilgisayara Yansıtma - Scrcpy v3.1 Yayınlandı! Android Ekranını Bilgisayara Yansıtma Rehberi Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
  15. CaN

Nasıl Yapılır? Ekranı Çalışmayan Android Cihazda USB Debugging Açma Yöntemi

Android'in açık kaynaklı yapısı sayesinde, yapılabilecek çok sayıda ince ayar mevcuttur. Bu özelleştirmelerin çoğu için Android Hata Ayıklama köprüsü ortamına erişim şarttır. Bunun için de Geliştirici Seçeneklerinden USB Hata Ayıklamayı etkinleştirmeniz gerekecektir. Ancak burada bir sorun var...
  16. CaN

Nasıl Yapılır? Rootlu Samsung Kurtarma Moduna Nasıl Girilir? (Recovery Mode + Rootlu Sistem Açma Rehberi)

Bu kılavuzda, rootlu Samsung cihazınızı Kurtarma Moduna ve Rootlu İşletim Sistemine nasıl başlatacağınızı göstereceğiz. Bu üretici, özel geliştirmelerde işleri karmaşıklaştırmasıyla ünlüdür. Yolculuk, Prenormal RMM Durumu, DEFEX ve VaultKeerper gibi sıkı güvenlik önlemleriyle başlar. Ardından...
  17. CaN

Program Fastboot Firmware Flasher Tool v1.0.0

Fastboot Firmware Flasher Tool, Android cihazlara yazılım yüklemek ve sistem güncellemelerini manuel olarak gerçekleştirmek isteyen kullanıcılar için oldukça güçlü ve pratik bir araçtır. Özellikle OnePlus başta olmak üzere birçok Android cihazda kullanılan bu yöntem, klasik OTA güncellemelerine...
  18. CaN

Program Fastboot Firmware Flasher Tool

CaN Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: Fastboot Firmware Flasher Tool - Fastboot Firmware Flasher Tool, Android cihazlara yazılım yüklemek ve sistem güncellemelerini... Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
  19. CaN

Nasıl Yapılır? OnePlus Telefonlara OxygenOS Yükleme Rehberi (Kolay ve Hızlı Anlatım)

Bu kılavuzda, OnePlus cihazınıza OxygenOS yazılımını yükleme adımlarını göstereceğiz. Günümüzde çoğu özel ROM, en son yazılım sürümünde olmanızı gerektirir (en son işletim sistemi sürümünün yanı sıra). Örneğin, bir OnePlus 8T'niz varsa ve Nameless AOSP ROM'un en son sürümünü yüklemeyi...
  20. CaN

Nasıl Yapılır? Fastboot Enhance Tool ile OnePlus Cihaz Kurtarma ve Yazılım Yükleme Rehberi (Adım Adım)

Bu kılavuzda, Fastboot Enhance Tool kullanarak OnePlus cihazınızın orijinal ROM'unu nasıl yükleyeceğinizi ve böylece cihazınızı nasıl kurtaracağınızı göstereceğiz. Özel geliştirme her zaman beraberinde bazı riskler getirir. İşler planlandığı gibi gitmezse, önyükleme döngüsü veya cihazın tamamen...
Geri
Üst Alt