Arama sonuçlarınız

1. N

Rom Noble 4.0 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom | Performans

Bir de hocam bu Noble de şöyle bir sorun da var Bluetooth ses aktarma kalitesi çok düşük Hi-Fi destekli çok güzel hoparlörlerim var güncellemeden sonra ses patlak çalmaya başladı basslar patlamış gibi bunun çözümü hakkında bir bilginiz var mı ya da önceki versiyonlarda böyle bir sorun var mı...
  2. N

Rom Noble 4.0 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom | Performans

Bu kötü ya bootloaderi açtığımız için mi yükleyemiyoruz onu kapatma şansımız yok mu acaba?
  3. N

@CaN hocam Chatgpt yükleyebildiniz mi ? Ben hata alıyorum yükleyemedim. Çözümü var mı acaba ?
  4. N

Rom Noble 4.2 CALABRIA III - Android 14 OneUI 6.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom

Eldeki yedekleri hiçbir şekilde kullanamaz mıyım hocam, belki de dediğiniz gibi ama hatırlamıyorum bir şifre oluşturduğumu.
  5. N

Rom Noble 4.2 CALABRIA III - Android 14 OneUI 6.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom

Whatsapp'tan sohbet yedeği oluşturdum google drive yedekledim telefonu sıfırladıktan sonra yüklemek için yedek oluşturduğumda herhangi bir şifre istemedim ve şuan yedekleri yükleme çalıştığımda şifre istiyor yedekleri yüklemiyorum. Onun dışında ayrıca /Andorid/Whatsapp klasörününde yedeğini...
  6. N

@CaN hocam konu dışı bir şey soracağım ben Whatsapp'tan yedek almıştım fakat herhangi bir şifre oluşturmadım. Şimdi yedek yüklerken şifre istiyor ve hiçbir şekilde çözemedim yedekleme dosyam google driveda görünüyor. Ayrıca /Andorid klasörününde yedeğini almıştım nasıl yapabilirim bir yolu var mı ?
  7. N

Sonunda root yapmadan yükledim şuan için bir sorunla karşılaşmadım saatte, Samsung uygulamalaırda stabil bir şekilde çalışıyor. Uzun kullanım sonrası gene tecrübelerimi yardımcı olmak adına yazacağım. Yardımlarınız için teşekkür ederim. @aligame7108 Bluetooth S-pen fonksiyonları çalışmıyor...
  8. N

Tamam aynı şeyi söylüyoruz aslında rootsuz stock roma döndüğümde suan ki gibi her uygulamayı kullananilirim yani.
  9. N

Hocam yapan bir arkadaş stock roma geri döndükten sonrada çalışmadığını söyledi de ama sanırım o root yaptığı için çalışmamış. Root yapmadan da yapılabilir değil mi ?
  10. N

Hocam geri dönüşte de uygulamalar çalışmıyor diyorlar şimdi bu saat için uygun olan uygulamalar çalışmıyorsa diğer uygulamalardan da olmuş olacam o yüzden ince eleyip sık dokuyorum. Hangi versiyonu yüklememi önerirsiniz .
  11. N

Wearable çalışıyor mu peki hocam saat bu uygulamalara baglı
  12. N

Samsung pass'ı saat için gözardı edebilirim. Samsung Health çalışıyor mu hocam siz hangi versiyonu kullanıyorsunuz şuan ?
  13. N

Ne tür kayıplar yaşarım derken veri anlamında sormadım hocam yani orjinal rom da olup custom rom da olmayan özellikle Samsung uygulamaları tarafında ve en önemlisi telefon ve saat stabil bir şekilde çalışacak mı tek amacım saati kullanabilmek için bu işlemi yapacam yoksa şuan için telefondan...
  14. N

Merhabalar, NOTE9 kullanıyorum mevcut sürümüm android 10, Galaxy Watch 7 aldım fakat android 10'nu desteklemiyormuş, 11 ve üstü destekliyor saat. Bu yöntemle yükseltsem ne tür kayıplar yaşarım. Samsungun uygulamaları bazında stabil bir şekilde telefon ve saat çalışır mı ? Riskleri nelerdir...
Üst Alt