Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşlem Sonrasında cihazınızın bağlantı kablosunu çıkarın ve Ses Açma + Bixby + Power Tuşuna Basılı tutun cihazınız açıldığı an sadece POWER tuşunu bırakın diğer tuşlara basılı tutmaya devam edini. TWRP ekranı geldiği anda tuşlara basmayı bırakın ve giriş işlemlerine baslayabilirsiniz
⛔️ Bakın...
Aşağıdaki Konuda TWRP Kurulum diyer bir başlık var oradan itibaren inceleyip dosyayı indirip odin ile yeniden kurmaya çalışın. Odin de Kurulum yaparken Auto Reset Kapalı olsun hocam.
Noble 2.5 - 2.6 - 2.7 - 2.8 - 2.9 - 3.0 Rom Kurulum - Samsung Galaxy Note 9 ve S9...
Akıllı telefon kullanımı arttıkça onları kullanma yollarımız da arttı. Artık eğlence ve iletişimden işe ve hayatlarımızı yönetmeye kadar her şey için cihazlarımızı kullanıyoruz. Tüm bu farklı görevlerle birlikte akıllı telefonun pil ömrünün vazgeçilmez hale gelmesi şaşırtıcı değil. Bu bizi OneUI...
Gerekli anlatım aşağıda mevcut hocam.
https://www.tkbilgin.com/forum/konu/twrp-recovery-nasil-kurulur-en-iyi-kurulum-ve-kullanim-kilavuzu-tum-cihazlar.85/
Ben 9.2 sürümünü kullanıyorum. Sizlerin tercihi ve cihaz uyumluluk durumuna göre kullanabilirsiniz. 8.1 ve 9.2 de 4K60FPS desteği mevcut videolarda hocam.
1 Mayıs - Tüm Çalışan ve Emekcilerimizin Bayramı Kutlu Olsun.
1 Mayıs, Uluslararası İşçi Bayramı olarak kutlanır. Dünya genelinde işçi sınıfının hakları, çalışma koşulları ve işçi hakları için yapılan mücadelelerin anısına kutlanır.
Uzun Zamandır kullanmış olduğum Google Kamera Sürümlerini sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir çok Google Camera Uygulamasını denedim ve çoğunlukla cihazla birebir uyumlu değildi. Fakat bu paylaştığım sürümde hiç bir sıkıntı yok şuan için kullanıma engel teşkil edecek. Vulcan Rom ve Noble 4.x Rom...
Uzun Zamandır kullanmış olduğum Google Kamera Sürümlerini sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir çok Google Camera Uygulamasını denedim ve çoğunlukla cihazla birebir uyumlu değildi. Fakat bu paylaştığım sürümde hiç bir sıkıntı yok şuan için kullanıma engel teşkil edecek. Vulcan Rom ve Noble 4.x Rom...
Uzun Zamandır kullanmış olduğum Google Kamera Sürümlerini sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir çok Google Camera Uygulamasını denedim ve çoğunlukla cihazla birebir uyumlu değildi. Fakat bu paylaştığım sürümde hiç bir sıkıntı yok şuan için kullanıma engel teşkil edecek.Vulcan Rom ve Noble 4.x Rom da...
Foruma Üye Olan bütün kullanıcılar için daha rahat gezinebilme imkanı sunan ve Google Chrome ile entegreli olarak çalışan kısa yol mantığı barındıran uygulamamızı sizlerde indirebilirsiniz. Pil tüketimi vs olmayan boyutu çok küçük olan uygulamamızı Aşağıdan indirdiniz.