Arama sonuçlarınız

1. CaN

Nasıl Yapılır? TWRP Recovery Nasıl Kurulur | En iyi Kurulum ve Kullanım Kılavuzu - Tüm Cihazlar

İşlem Sonrasında cihazınızın bağlantı kablosunu çıkarın ve Ses Açma + Bixby + Power Tuşuna Basılı tutun cihazınız açıldığı an sadece POWER tuşunu bırakın diğer tuşlara basılı tutmaya devam edini. TWRP ekranı geldiği anda tuşlara basmayı bırakın ve giriş işlemlerine baslayabilirsiniz ⛔️ Bakın...
  2. CaN

Nasıl Yapılır? TWRP Recovery Nasıl Kurulur | En iyi Kurulum ve Kullanım Kılavuzu - Tüm Cihazlar

Ses Kısma ve Power Tuşuna Aynı Anda basılı tut daha sonra telefon titrer titremez ses açma power tuşlarına basılı tutup TWRP ye giriş yapabilirsin.
  3. CaN

Çözüldü TWRP cihazıma nasıl kuracağım yardım eder misiniz note 9

Yazın merak ettim sizin bu sorunun sebebini. Unutmayın bir adım dahi atarsanız maalesef olmuyor.
  4. CaN

Nasıl Yapılır? OneUI 6 Samsung Galaxy Telefonda Pil Hızlı Bitme Sorunu - Nasıl Düzeltilir?

Zaten Ekran resimleri benim kendi Note 20 Ultra cihazım dan hocam. Valla haklısın Herseyi kısa kısa kullanmaya devam.
  5. CaN

Aşağıdaki Konuda TWRP Kurulum diyer bir başlık var oradan itibaren inceleyip dosyayı indirip odin ile yeniden kurmaya çalışın. Odin de Kurulum yaparken Auto Reset Kapalı olsun hocam. Noble 2.5 - 2.6 - 2.7 - 2.8 - 2.9 - 3.0 Rom Kurulum - Samsung Galaxy Note 9 ve S9...
  6. CaN

Nasıl Yapılır? OneUI 6 Samsung Galaxy Telefonda Pil Hızlı Bitme Sorunu - Nasıl Düzeltilir?

Kısmen oylede denebilir 😁 fakat tam da 3310 değil onun için bi bu kadar daha ekleme yapmak lazım 🙂
  7. CaN

Cihazınız Snapdragon mu Exynos mu Hocam?
  8. CaN

Cihaz Marka Model ve Android Sürümüzü tam olarak yazarmısınız hocam.
  9. CaN

Akıllı telefon kullanımı arttıkça onları kullanma yollarımız da arttı. Artık eğlence ve iletişimden işe ve hayatlarımızı yönetmeye kadar her şey için cihazlarımızı kullanıyoruz. Tüm bu farklı görevlerle birlikte akıllı telefonun pil ömrünün vazgeçilmez hale gelmesi şaşırtıcı değil. Bu bizi OneUI...
  10. CaN

Gerekli dosya aşağıda mevcut hocam. https://www.tkbilgin.com/forum/konu/twrp-3-7-0_9-0-samsung-galaxy-note-9.155/
  11. CaN

Gerekli anlatım aşağıda mevcut hocam. https://www.tkbilgin.com/forum/konu/twrp-recovery-nasil-kurulur-en-iyi-kurulum-ve-kullanim-kilavuzu-tum-cihazlar.85/
  12. CaN

Uygulama Google Camera 8.1

Ben 9.2 sürümünü kullanıyorum. Sizlerin tercihi ve cihaz uyumluluk durumuna göre kullanabilirsiniz. 8.1 ve 9.2 de 4K60FPS desteği mevcut videolarda hocam.
  13. CaN

Yardım Android - Root konusunda yardımcı olun

@kung - Süleyman abi bakabilirmisin 🙂
  14. CaN

Yardım Android - Root konusunda yardımcı olun

Uygulamayı güncellemeyi denediniz mi hocam?
  15. CaN

Duyuru 1 Mayıs - Tüm Çalışan ve Emekcilerimizin Bayramı Kutlu Olsun

1 Mayıs - Tüm Çalışan ve Emekcilerimizin Bayramı Kutlu Olsun. 1 Mayıs, Uluslararası İşçi Bayramı olarak kutlanır. Dünya genelinde işçi sınıfının hakları, çalışma koşulları ve işçi hakları için yapılan mücadelelerin anısına kutlanır.
  16. CaN

Uygulama Google Camera 9.2

Uzun Zamandır kullanmış olduğum Google Kamera Sürümlerini sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir çok Google Camera Uygulamasını denedim ve çoğunlukla cihazla birebir uyumlu değildi. Fakat bu paylaştığım sürümde hiç bir sıkıntı yok şuan için kullanıma engel teşkil edecek. Vulcan Rom ve Noble 4.x Rom...
  17. CaN

Uygulama Google Camera 8.1

Uzun Zamandır kullanmış olduğum Google Kamera Sürümlerini sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir çok Google Camera Uygulamasını denedim ve çoğunlukla cihazla birebir uyumlu değildi. Fakat bu paylaştığım sürümde hiç bir sıkıntı yok şuan için kullanıma engel teşkil edecek. Vulcan Rom ve Noble 4.x Rom...
  18. CaN

Uygulama Google Camera 3.3

Uzun Zamandır kullanmış olduğum Google Kamera Sürümlerini sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir çok Google Camera Uygulamasını denedim ve çoğunlukla cihazla birebir uyumlu değildi. Fakat bu paylaştığım sürümde hiç bir sıkıntı yok şuan için kullanıma engel teşkil edecek.Vulcan Rom ve Noble 4.x Rom da...
  19. CaN

Duyuru Android Uygulamamız

Foruma Üye Olan bütün kullanıcılar için daha rahat gezinebilme imkanı sunan ve Google Chrome ile entegreli olarak çalışan kısa yol mantığı barındıran uygulamamızı sizlerde indirebilirsiniz. Pil tüketimi vs olmayan boyutu çok küçük olan uygulamamızı Aşağıdan indirdiniz.
  20. CaN

Duyuru Daha Fazla Göster Eklentisi

Forum istatistikler kısmına Daha Falza Göster Eklentisi Lisanslı Olarak Alınarak Siteye Entegre edilmiştir. Sizlerin kullanıma sunulmuştur 😊
Üst Alt