Arama sonuçlarınız

1. CaN

Yardım TWRP Yüklüyorum ama TWRP'ye Giremiyorum (Noble 4.0 - S9)

ODIN ile TWRP yüklerken Otomatik Başlatma Kapalı Olmasına dikkat edin yoksa Odin TWRP yi kurmuyor bunun farkına bile varamazsınız.
  2. CaN

Bazı yapılan yanlış işlemlerde bende Stok Rom yüklüyorum hocam. ODIN ile cihazınıza ait en güncel stok romu kurun hocam daha sonra kurulum bitince Geliştirici Seçeneklerini aktif edin sonrasında OEM Kilidini açın işlemlerden sonra Sıfırlama olacak. Sonra yeniden Geliştirici Seçenekleri açın USB...
  3. CaN

Rom Noble 4.0 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom | Performans

Açmış olduğunuz yardım konusundan cevap verdim hocam. Yamayı TWRP üzerinden install yapacaksınız hocam. Son Sürüm uyumlu TWRP kurulu olduğundan emin olunuz.
  4. CaN

Yama dosyasını da TWRP üzerinden Install bölümünden kuranilirsiniz hocam. Aklınıza takılan bir şey olursa sormanız yeterli
  5. CaN

Rom Noble 4.0 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom | Performans

Video da var kurulum aşamasında unuttuğunuz birşeyler olabilir izleyebilirsiniz.
  6. CaN

En son sürüm TWRP yükleyin ve yamasını yapınız hocam. Ilk sayfada var dosyalar.
  7. CaN

Noble 4.0 S PEN temassız ile ilgili düzeltme güncelleme de gelecek muhtemelen hocam.
  8. CaN

Rom Noble 3.9 PARGHELIA - Android 13 One UI 5.1.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

SM-N960F/FD/N SM-G96xF/FD/N Bu ürün modellerini kapsamakta bu Rom hocam. Exynos uyumlu...
  9. CaN

İndirme linkleri burada hocam. Yorum yapıp sayfayı yenildiğiniz de direk Karşınıza çıkar 🙂 video yu izleyebilirsiniz.
  10. CaN

https://www.tkbilgin.com/forum/konu/noble-4-0-parghelia-android-14-oneui-6-0-samsung-galaxy-s9-s9-note-9-rom-performans.52998/ Indirme linki burada hocam.
  11. CaN

S Pen algılama çalışmıyor galiba bundan bahsediyorsunuz? Doğrumu hocam. Normal S Pen kullanımında sıkıntı yok şuan sadece temassız komut sistemi galiba sıkıntı var gibi yok gibi emin olamadım şuan o kısma. @kung Abi sen ne diyorsun bu duruma
Üst Alt