Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy Note 9 ve S9/S9+ Serisi - Noble 3.6 Kernel Beta 2
Bildiğiniz üzere Samsung Galaxy Note 9 ve S9/S9+ serisinde bizler Noble Rom kullanıyoruz. Bu rom ile entegreli olarak en iyi çalışan Kernel @xxmustafacooTR arkadaşımızın yapmış olduğu kernel dosyası. Sürümleri arasında bir...
Samsung Galaxy Note 9 ve S9/S9+ Serisi - Kernel - xxmustafacooTR v46 Beta 3
Bildiğiniz üzere Samsung Galaxy Note 9 ve S9/S9+ serisinde bizler Noble Rom kullanıyoruz. Bu rom ile entegreli olarak en iyi çalışan Kernel @xxmustafacooTR arkadaşımızın yapmış olduğu kernel dosyası. Sürümleri...
Şuan sırf kamera probleminden dolayı geçmeyi planladığım Noble Rom 2C olacak gibi. Bu geçiş öncesi belki Noble 3.6 yi deneyebilirim.
Android 13 daha az şarj tüketiyor evet bu zaten o sürümün ekosisteminde var. Fakat kanera problemi beni durruyor.
Deneyen ve deneyimleyen biri en kısa zamanda cevap vereceğini düşünüyorum 😊
Ben Noble 3.5 den Noble 2B ye geçtim. Noble 2B den de Noble 2C ye geçme planım var 🤣
Samsung Galaxy Z Fold5, 2023'te piyasaya sürülen katlanabilir bir akıllı telefondur. Galaxy Z Fold4'ün halefidir. Telefon, 7,6 inçlik bir iç ekran ve 6,2 inçlik bir dış ekrana sahiptir. Galaxy Z Fold5, Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti, 12 GB RAM ve 1 TB depolama ile güçlendirilmiştir. Telefon...
Noble 3.6 ZAMBRONE - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn
:xxxram: Dünya ile aynı günde sizler için yayınımız. Arkadaşlar bu romu halen kendim henüz denemedi. En son Noble 3.5 sürümünü denedim ve şuan da Noble 2B sürümünü...
en iyi samsung galaxy android 13 rom indir
noble 3.6 rom download
noble rom indir
noble rom nasıl kurulur
samsung galaxy android 13 rom indir
samsung galaxy note 9 s9 s9 plus rom indir
samsung galaxy rom indir
Farkındayim ama artık ülkemizde Rom ve Kernel yapan fazla kimse kalmadı. Aslında şöyle Samsung Galaxy cihazlar artık baya pahalı ki zamanında Samsung Galaxy S9 Note 9 serileri de baya pahalıydı insanlar alamadığı için de kullanamıyor ve haliylede Rom ve Kernel fazla olmuyor. Fakat şuan en fazla...
Evet sana bu konuda katılıyorum abi. Zaten Ekstra yüklediğiniz kernel gerekli ayarları ve iyileştirmeleri yapılmıştır. Bu yüzden kernel kurulumunda ayar yapın sonrasında fazla oynamayın derim.
Valla Ben Yeni cihaz aldım Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Tabi bi yandan ona bakıyorum bi yandan halen daha diğer cihazlarım olan Samsung Galaxy Note 9 ve Samsung Galaxy Note 8 de kullanmaya devam ediyorum. Yoğunum baya o yüzden Noble 3.5 biraz test ettim ama kamera problemi benim için önemli bir...