Arama sonuçlarınız

1. CaN

Rom Noble 3.7 CALABRIA - Android 13 One UI 5.1.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Bazılarının beklendiği gibi çalışamayacağını unutmayın! Sadece iyi çalışan olanları koyun! OneUI 6 Uygulamalarını her yüklemek istediğiniz de veya OneUI 5 Uygulamalarına geri dönmek istediğinizde şu yolu izlemeniz gerekir: 1 - TWRP üzerinden Flash APPS REMOVER 2 - Sistemin yeniden...
  2. CaN

Rom Noble 3.7 CALABRIA - Android 13 One UI 5.1.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Noble 3.7 CALABRIA - Android 13 One UI 5.1.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn Çok uzun zamandır severek kendimin de kullanmış olduğu Samsung Galaxy S9 Serisi ve Note 9 Serisi cihazlar için yapılmış harika bir Özel Rom. Bildiğiniz üzere bu marka...
  3. CaN

Duyuru Noble 3.7 - Duyuru

Ayrıca YouTube Kanalımı Takip edersiniz sevinirim... https://www.youtube.com/tekbilgin
  4. CaN

Aynen hocam. Bende Android 12 ekosisteminden devam ediyorum mevcut rom Noble 2B. Evet temennimiz zaten Noble 3.7 de bi sorumsuz durumda yükseliş bekliyiruz daha hatasız ve Android 13 ve OneUI 5.1.1 ile gelecek değişiklikler baya olacak. Bizi takipte kalın aşağıda vermiş olduğum Google Chrome eko...
  5. CaN

Rom Noble 2C - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Bende Android 12 den Noble 2B den devam ediyorum. 2C ye geçeceğim ama boş vaktim yok bu aralar 😊
  6. CaN

Rom Noble 2C - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Türkiye seçmen yeterli Spam Arama, Arama Engelleme, Çağrı Kayıt ve Samsung Spor uygulaması bu rom da çalışıyor ben şuan Noble 2B kullanıyorum ve sorun yok.
  7. CaN

Bu ayarları yaparmısiniz bi hocam. Yapıp bilgi verirseniz sevinirim.
  8. CaN

Bu ayarları yaparmısiniz bi hocam. Yapıp bilgi verirseniz sevinirim.
  9. CaN

Noble 2C evet daha stabilize edilmiş ve daha sorunsuz bir rom.
  10. CaN

Rom Noble 3.6 ZAMBRONE - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Eski sürüm den hangisi denediniz ve ne gibi bir sıkıntı ile karşılaştınız hocam.
  11. CaN

Realme 11X için GCAM: İndirme Bağlantıları, Yapılandırmalar ve Kurulum Kılavuzu

Google Kamera Nedir? Google Kamera, diğer adıyla GCAM, en iyi fotoğrafçılık kalitesiyle bilinen Pixel telefonlardaki en popüler uygulamadır ve kullanıcıların telefonlarında çarpıcı çekimler yapmasına olanak tanır. GCAM, daha iyi görüntü işleme özelliği nedeniyle gerçekten iyi çekimler yapıyor...
  12. CaN

Rom Noble 3.6 ZAMBRONE - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Güle güle kullanın hocam. Tecrübe ve deneyimlerinizi aktarırsınız 😊 Aşağıdaki uygulama forum sitemizin apk uygulaması indirip kurarsanız daha iyi erişim saglarsınız.
  13. CaN

Odin ile TWRP yükleyin ve artık gerisini TWRP den yapacaksınız yüklemeniz gereken tüm uygulamalar ve açıklama rom kurulumunda yazmakta hocam 😊 dikkatli okumanız yeterli
  14. CaN

Konu 'TWRP 3.7.0_9-0 - Samsung Galaxy Note 9' https://www.tkbilgin.com/forum/konu/twrp-3-7-0_9-0-samsung-galaxy-note-9.155/
Üst Alt