Arama sonuçlarınız

1. CaN

Rom Noble 3.6 ZAMBRONE - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Forum da yüklemeniz gereken Twrp dosyası var. Gerekli formatta. Konu ya da bakabilirsiniz.
  2. CaN

Duyuru 30 Ağustos - Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.

30 Ağustos - Zafer Bayramımız Kutlu Olsun
  3. CaN

Rom Noble 3.6 ZAMBRONE - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Rica ederim hocam. Hayırlı olsun bir şey olursa sorun elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz.
  4. CaN

Bende Note Seri cihazlar var. Aktif olarak kullandığım Note 8 Note 9 ve Note 20 Ultra. Yanımda Note 9 ve Note 20 Ultra var sürekli kullandığım evet Note 9 gerçekten harika bir telefon kim ne derse desin Note 9 Efsane 😎
  5. CaN

Evet hocam AP kısmında Odin ile cihaza TWRP yüklüyoruz. Ayrıntılar : https://www.tkbilgin.com/forum/konu/twrp-recovery-nasil-kurulur-en-iyi-kurulum-ve-kullanim-kilavuzu-tum-cihazlar.85/post-292
  6. CaN

Nedir? .dll - Nedir?

Dynamic Link Library (DLL), İngilizce'de "Dinamik Bağlantı Kitaplığı" anlamına gelir. DLL'ler, Microsoft Windows işletim sistemi ve diğer birçok yazılım platformunda kullanılan bir tür dosya formatıdır. Bu dosyalar, farklı uygulamaların veya programların ihtiyaç duyduğu kod, veri ve kaynakları...
  7. CaN

Nedir? EID - Nedir?

"EID numarası" genellikle "Electronic Identification Number" (Elektronik Tanımlama Numarası) ifadesinin kısaltmasıdır. Ancak, EID terimi farklı bağlamlarda farklı anlamlar taşıyabilir. Hangi bağlamda "EID numarası"nın kullanıldığına bağlı olarak açıklamalar farklılık gösterebilir. Birincil...
  8. CaN

Duyuru Noble 3.7 - Duyuru

Bende Note 9 cihazımda Noble 2C kullanıyorum. Android 12 den devam etmeyi düşünüyorum. Evet OneUI 6.0 verilir ni burası tartışmaya açık Android 14 ilginç olurdu. Fakat şimdilik OneUI 5.1.1 verileceği kesin gözüyle bakılıyor. Bakalım zaman ne gösterecek.
  9. CaN

İllaki bir takım değişiklikler olacak. Hatalar giderilecek bekleyeceğiz artık 😊 Noble 3.7 bizlere ney sunacak bunları zamanla göreceğiz.
  10. CaN

Merhaba Arkadaşlar. Uzun süredir Noble Rom ile ilgili destek ve yardım sunuyoruz. Sizlerin güzel dönüşleri sayesinde Türkiye de Samsung Galaxy S9 Serisi ve Note 9 Sersisine Android 12 - Android 13 sürümlerini kullanmanın keyfini yaşama imkanlarını sunmaya vesile oluyoruz. Noble şuan son sürüm...
  11. CaN

Nedir? SSL - Nedir?

SSL, "Secure Sockets Layer" (Güvenli Giriş Katmanı) kısaltmasıdır. SSL, bilgi iletişimini şifreleme ve güvenli hale getirme amacıyla kullanılan bir güvenlik protokolüdür. SSL, internet üzerinde veri iletişimini korumak ve güvenli bir şekilde yapmak için tasarlanmıştır. SSL protokolü, veri...
  12. CaN

Rom Noble 2C - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Geliştirici seçeneklerini açıp bu ayarları aktive edermisin ağa. Daha önce atmıştım bu ayarın resmini bulamadım 😊 bu ingilizce olan resim dene bakalım olacak mı ağa
  13. CaN

Yeni Cihaz Redmi Note 12 Pro+ 5G - Özellikleri

Kusura bakmayın cihazla ilgili özellik bilgilerini genelde yabancı sitelerden çevirerek yayınlıyorum. Özgün içerik olması için bazen böyle hatalar olabiliyor. Vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim.
  14. CaN

Haber Bu Samsung akıllı telefonlarda OneUI 6 Güncellenesi Almayacak

Evet kesinlikle katılıyorum. Benim kullandığım 2. telefon Note 9 ve pil performans durumu çok iyi.
  15. CaN

Haber Bu Samsung akıllı telefonlarda OneUI 6 Güncellenesi Almayacak

Evet haklısınız. Benim şuan kullandığım cihaz Samsung Galaxy Note 20 Ultra fakat enson Android 13 de kaldı.
Üst Alt