Arama sonuçlarınız

1. CaN

Rom Yeni Noble 2.3 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

@ahmedtahaa yöntemleri ve dosyaları deneyip dönüş yaparsan çok seviniriz
  2. CaN

Rom Yeni Noble 2.3 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

@xxmustafacooTR Romun Yapımcılarından bu arkadaşımız. Birazdan dönüş yapar bu soruya 😏
  3. CaN

Bi deneyin yeniden bilgi verirseniz sevinirim. Cihazınız Orjinal Stok Romu nu pc ye indirin. Yapılan işlemler sonunda eğer hata alırsanız Stok Rom yeniden kurup denemelisiniz.
  4. CaN

Rom Noble 3.5 SCILLA - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

it works bro you can download it. If there is a problem, write it as a comment and we will take care of it.
  5. CaN

TWRP den kaynaklı şimdi anladım. Note 9 için twrp vardı Snapdragon da çalışıyor sıkıntı çıkarmadan. Aşağıdaki verdiğim TWRP dosyalarını Odin ile Flash edin. YouTube üzerinden TWRP nasıl yüklenir videolarına bakın yapacağınız eksik işlemde cihaz Samsung Logosunda kalır. ● OEM Açık Olmalı. ● USB...
  6. CaN

Bu Romlar Snapdragon cihazlarla uyumlu degil. Cihazınızın kendi romunu bulup odin yardımı ile korunuz.
  7. CaN

Büyük harf ile yazmayınız. Yanlış yaptığınız için ve adımları doğru uygulamadığınız için bu hatayı almaktasınız. Kurulum adımlarını dikkatlice inceleyin.
  8. CaN

Noble Rom da Ekran Çözünürlüğü Ayarı Hk.

Kernel de ayarları kendinize göre yaparsanız şarj süresi çok ideal oluyor. Ben kendi cihazımda Noble Rom ve @xxmustafacooTR arkadaşımızın kernellerini kullanıyorum.
  9. CaN

Rom Noble 2C - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Yakın zamanda bende bi kurulum videosu çekeyim 😊 ne zamandır çekmiyorum. Yeni cihazda 3.5mm Jack girişi yoktu ona aparat almak zorunda kaldım oda daha yeni geldi 25 günde anca geldi Amazon da vardı sadece.
  10. CaN

Rom Noble 2C - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

O zaman bende artık Note 9 cihazıma kurma zamanı geldiğini düşünüyorum 😊 Aslında bu kadar uzun süre beklemezdim genelde 2-3 gün sonra kurardım ama malumunuz 3 telefon 1 tablet var 🤣 Ana cihaz artık Note 20 Ultra
  11. CaN

Eline emeğine sağlık dostum. Bu güzel oldu. Sen test ettiğine göre bizde artık Noble 2C yi yükleyebiliriz değilmi 😊 sen memnunsun.
  12. CaN

Nedir? Piksel yoğunluğu (PPI) - Nedir?

Piksel yoğunluğu (PPI), ekranlardaki görüntü kalitesini ve netliğini ölçmek için kullanılan bir terimdir. "Piksel Başına İnç" anlamına gelen kısaltma olan PPI, bir ekranın üzerindeki piksel sayısının bir inç karelik alana düşen miktarını ifade eder. Daha yüksek bir PPI değeri, ekranın daha...
  13. CaN

Anladığım kadarıyla Noble 2B den sonra geçilebilecek sürüm Noble 2C. Bilgi için çok teşekkür ederim hocam 😊 deneyim ve geri dönüşleriniz bizim için çok kıymetli.
  14. CaN

Ben kuracağım hocam. Zaten Noble 2B kullanıyorum 😊 2B den 2C ye geçicem. Ekosistem aynı olduğu için çok bi fark olmaz.
  15. CaN

Yeni Cihaz Realme 11 5G - Temel Özellikleri

Realme 11 5G'nin temel özellikleri şunlardır: * 6.5 inç FHD+ AMOLED ekran * MediaTek Dimensity 700 işlemci * 6-8GB RAM * 128-256GB depolama alanı * 50MP ana kamera * 8MP ultra geniş açılı kamera * 2MP makro kamera * 16MP selfie kamera * Android 13 işletim sistemi * Realme UI 3.0 arayüzü *...
Üst Alt