Arama sonuçlarınız

1. Sahin42

Rom Noble 2.8 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

Selâmün Aleyküm @Tek Bilgin @kung ve yardımcı olabilecek diğer arkadaşlar. Şöyle bir sorunum var; Telefonum Note 9 ve orijinal (stock) romdayım. Noble romda Google uygulaması yüklü olmadığı hâlde, bir tarayıcıdan Google'da arama yapmak istediğimde yada telefonun ayarlarında veya dosyalarım...
  2. Sahin42

Rom Noble 2.8 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

Pili bitirmeye uğraşma bence. Pilin sağlığını koruması için %20'den aşağı düşmeden şarja takılması, %80 üzerine çıkmadan şarj işleminin sonlandırılması tavsiye ediliyor. Tabi pil ömrünü zaten doldurmuş ise bunu uygulamak gereksiz. Yorumunun sonundaki "deli"den kastın Deji ise, bende pili Deji...
  3. Sahin42

Kernel Kernel - Samsung Galaxy Note 9 ve S9 Serisi

Ben test etmedim daha. Test edersem sonucu yazarım.
  4. Sahin42

Bende Note 9 kullanıyorum. Pil performansı orijinal rom'a göre aynı benim gördüğüm kadarıyla. Olumlu yada olumsuz gözle görülür bir fark göremedim. Yükleyip deneyimlemeni tavsiye ederim.
  5. Sahin42

Bende font paketini seçmeme rağmen fontlar yoktu. Fakat telefon rootlu ise, "3C Toolbox Pro" uygulaması ile yazı stilini değiştirebilirsin. Ayrıca uygulama ile çekirdeklerin hız ayarını da değiştirmek ve daha pek çok işlem yapmak mümkün. Yanlış bir işlem yaparak telefonu çökertmek de mümkün. 😁...
  6. Sahin42

Nasıl Yapılır? Tüm Android Cihazlara Magisk (Root) Nasıl Kurulur?

Selâmün Aleyküm. Ben Samsung'a geçtiğimiz Ramazân ayında Note 5 ile geçiş yaptım. Aslında daha öncesinde Ocak-Şubat aylarında falan S8 almıştım da, telefon bana çok kırılgan geldi. Sanki en ufak bir darbede kırılacak gibi bir his uyandırdı bende. Bu yüzden çok fazla kullanmadım ve kısa süre...
  7. Sahin42

Haber THY, Nijerya uçuşlarında Covid-19 tedbirlerinin kalktığını duyurdu

Hâlâ neyin tedbiri anlamış değilim. Hâlbuki balon patlayalı çok oldu.
  8. Sahin42

TWRP'den "data, wipe, cache" temizliği yapıp birde öyle kurun romu. Aynı sorun olursa, bu sefer TWRP'den tam bir temizlik yaptıktan sonra kurun romu. TWRP'den "data, wipe, cache" temizliği yapıp birde öyle kurun romu. Aynı sorun olursa, bu sefer TWRP'den tam bir temizlik yaptıktan sonra kurun...
  9. Sahin42

Sırasıyla şu adımları tâkip edin ve ekran görüntüsünde yer alan ayarı kapatın; Ayarlar, Ekran, Navigasyon Çubuğu.
  10. Sahin42

Yedeği geri yüklemedeki sorun twrp'de yapılan temizlik ile alakâlıymış. Telefonu yeniden başlattığımda telefon indirme modunda açıldığında, geri yükleme öncesi tam temizlik yapmıştım. Az önce sâdece "veri, dalvik, cache" temizliği yapıp geri yükleme yaptım. Telefon normal bir şekilde açıldı ve...
  11. Sahin42

Cevâbınız sonrası o uygulamayı denedim ve uygulama kaldırmada gâyet başarılı. Fakat Link2Sd uygulamasının kullanıcı uygulamasını sistem uygulamasına, sistem uygulamasını kullanıcı uygulamasına dönüştürme, güncellenmiş sistem uygulamasının güncellemesini sisteme dahil etme özelliği var. Fakat...
  12. Sahin42

Sorunu çözdüm. SdMaid uygulaması sorun çıkarmadan kaldırıyor.
  13. Sahin42

Selâmün Aleyküm. Cevap için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak; Telefona twrp ile magisk kurdum. Link2Sd uygulamasına root yetkisi verdim. Link2Sd ile devre dışı bırakma butonu olmayan uygulamaları devre dışı bırakabiliyorum. Fakat telefondan bir uygulamayı kaldırmak istediğimde, Link2Sd...
  14. Sahin42

Selâmün Aleyküm. Telefonum Note 9 N960F. Ben 2.8 romu kurdum, fakat sanal ram (Ram plus) bende görünmüyor. YouTube videonuzda gördüm, sizin telefonda var sanal ram. Oyun oynamadığım için sanal ram'a ihtiyâcım var mı bilmiyorum ama bende de olsun istiyorum. Bende de olması için ne yapmam gerekiyor?
Üst Alt