Arama sonuçlarınız

1. A

Rom Noble 2B - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Sagolun benimde sizin forumunuzdan öğrendiğim bilgiler çok değerli, aklımdakini konuştuğum dilde direk yazmak büyük lüks bu konularda. Malum forumlar hep ingilizce :) . Bu arada bu romda parmak izi noble 3.4 e göre biraz daha yavaş çalışmakla birlikte, genel performans çok iyi durumda hatta...
  2. A

Rom Noble 2B - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Noble 2b sürümü bir harika fakat şu harici verilen noble kernel (Noble 2.9 Kernel Aroma) ile kurmayın romu kurarken clean install ve no debloat deyin çok ayarlarıyla oynamayın magiski rootu kernel manageri yükleyin overclocku rom un kendi içindeki overclock teyiti (yes i want overclock) ayardan...
  3. A

Rom Noble 3.4 SERRA - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

sagolun hocam yükledim şuan testlerimi yapıyorum sonuçları ve değerlendirmemi iletirim :)
  4. A

Elinize emeginize saglık çok güzel bir versiyona benziyor deneyeceğim.
  5. A

Rom Noble 3.4 SERRA - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Teşekkür ediyorum bilgi için noble 2b yi deneyip deneyimlerimi aktaracağım.
  6. A

Noble 3.4 kullandım fakat ön kameraya geçince hata aldım. 3. parti programların bazılarıyla çözdüm bu durumu.Genel olarak stabil bir rom gayet güzel fakat gpu tarafında benim deneyimlediğim sentetik testlerde puan düşüklüğü oldu ayrıca psp emulatörde gpu 4 5 fps verince çok şaşırmıştım. Çeşitli...
  7. A

Kernel Kernel | xxmustafacooTR v46 Beta 2 - Samsung Galaxy Note 9 ve S9/S9+ Serisi

Telefona çeşitli costum romlar ve uygun kerneller yükledim ve clpeak programı ile gpu mu test ettigimde hepsinde çalışma frekansı 5 mhz yazıyor. Biraz araştırınca son güncelleme olan G965FXXUHFVG4 den kaynaklı olduğu kanısına vardım çünkü kurulan romlar bu sistemi baz alıyor ana bant sürümlerini...
  8. A

Kernel Kernel | xxmustafacooTR v46 Beta 2 - Samsung Galaxy Note 9 ve S9/S9+ Serisi

Ekran kartım sanki çalışmıyor noble rom 3.4 üzerinde bu kernelide kurdum stock frekanslarla kurdum ama bir şey değişmedi
Üst Alt