Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Noble 2C - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn
Çok uzun zamandır severek kendimin de kullanmış olduğu Samsung Galaxy S9 Serisi ve Note 9 Serisi cihazlar için yapılmış harika bir Özel Rom. Bildiğiniz üzere bu marka cihazlara Android 10...
android 12 one ui 4.1 rom indir
noble 2c android 12 one ui 4.1 rom
noble 2c rrm indir
noble rom download
samsung note 9 rom indir
samsung rom indir
samsung s9 rom indir
Evet bende Noble 3.x serinde şarj tüketimi daha fazla olduğu için Noble 2.x sürümüne geri geçiş yaptım. Şuna Noble 2B sürümünü kullanıyorum ve gayet memnunum...
"Access point" (AP), kablosuz ağlarda kullanılan bir cihazdır. İngilizce'deki "access point" terimi Türkçe'de "erişim noktası" olarak da ifade edilebilir. Bir access point, kablosuz iletişim sağlamak için bir kablosuz ağa bağlanan cihazlara (bilgisayarlar, akıllı telefonlar, tabletler vb.)...
"Access code" terimi, genellikle elektronik veya bilgisayar sistemlerinde, bir kaynağa veya hizmete erişimi kontrol etmek için kullanılan bir kimlik doğrulama mekanizmasıdır. Bu kodlar, kullanıcıların yetkilendirme sürecini tamamlamaları ve belirli bir hizmeti veya kaynağı kullanabilmeleri için...
ACCESS terimi, genellikle Microsoft tarafından geliştirilen bir veritabanı yönetim sistemi (DBMS) olan Microsoft Access'i ifade etmek için kullanılır.
Microsoft Access, kullanıcıların veritabanları oluşturmalarını, verileri depolamalarını, veritabanlarında sorgulamalar yapmalarını, raporlar...
"Accelerator board" terimi, bilgisayar sistemlerinde kullanılan bir donanım bileşenini ifade eder. Bu bileşen, bir bilgisayarın performansını artırmak veya belirli görevleri daha hızlı gerçekleştirmek için tasarlanmış bir ek kart veya modüldür.
Accelerator board'lar genellikle özel amaçlı...
"ABORT" kelimesi İngilizce kökenli olup "durdurmak, iptal etmek, sona erdirmek" gibi anlamlara gelir. Genel olarak, bir işlemi veya süreci beklenmedik bir şekilde sonlandırmak veya iptal etmek için kullanılan bir terimdir. "ABORT" terimi genellikle teknoloji, bilgisayar programlama ve...
Abaküs, matematiksel hesaplamaların ve sayıların manipülasyonunun yapıldığı bir hesap aracıdır. Ayrıca "sayma tahtası" veya "sayma çubuğu" olarak da adlandırılır. Abaküs, tarih boyunca farklı kültürlerde ve medeniyetlerde kullanılan bir hesaplama aracı olmuştur.
Geleneksel bir abaküs, bir...
A/UX, Apple Computer tarafından Macintosh bilgisayarlar için geliştirilen Unix tabanlı bir işletim sistemidir. Sistem 7'nin grafik arayüzü ve uygulama uyumluluğu ile entegredir. Apple'ın 1988'de başlatılan ve 3.1.1 sürümüyle 1995'te kullanımdan kaldırılan ilk resmi Unix tabanlı işletim...
Samsung Galaxy S21 FE (Snapdragon), 6.4 inç FHD+ Dynamic AMOLED 2X ekrana sahip bir akıllı telefondur. Telefon, Qualcomm Snapdragon 888 işlemci ve 8 GB RAM ile güçlendirilmiştir. Ayrıca, 128 GB veya 256 GB dahili depolama alanı ve 4500 mAh pil kapasitesine sahiptir.
Galaxy S21 FE (Snapdragon)...
Reeder S23 Pro Max, 6.51 inç IPS LCD ekrana sahip bir akıllı telefondur. Telefon, MediaTek Helio G37 işlemci ve 4 GB RAM ile güçlendirilmiştir. Ayrıca, 64 GB dahili depolama alanı ve 5000 mAh pil kapasitesine sahiptir.
Reeder S23 Pro Max, üçlü arka kamera sistemine sahiptir. Ana kamera 13 MP...
Infinix Note 30 VIP, 6.67 inç AMOLED ekrana sahip bir akıllı telefondur. Telefon, MediaTek Helio G96 işlemci ve 12 GB RAM ile güçlendirilmiştir. Ayrıca, 256 GB dahili depolama alanı ve 5000 mAh pil kapasitesine sahiptir.
Infinix Note 30 VIP, dörtlü arka kamera sistemine sahiptir. Ana kamera 108...
Huawei Nova Y91, 6.95 inç HD+ IPS LCD ekran, Qualcomm Snapdragon 680 işlemci, 8 GB RAM, 128 GB depolama, 50 MP arka kamera, 8 MP ön kamera, 5000 mAh pil ve Android 13 işletim sistemi ile donatılmıştır.
Huawei Nova Y91'in özellikleri şu şekildedir:
* Ekran: 6.95 inç HD+ IPS LCD ekran
* İşlemci...
Oppo Reno10, 6.7 inç AMOLED ekrana, Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 işlemciye, 8GB RAM'e, 128GB depolama alanına, 50MP ana kameraya, 8MP ultra geniş kameraya ve 2MP makro kameraya sahip bir akıllı telefondur. Telefon, Android 13 işletim sistemiyle çalışır ve 4500mAh bataryaya sahiptir.
Oppo Reno10...