Arama sonuçlarınız

1. CaN

Nedir? Soft Brick - Nedir? | Soft Brick Çözüm Yolları

Soft Brick - Nedir? | Soft Brick Çözüm Yolları Soft brick, bir elektronik cihazın (genellikle bir akıllı telefon veya tablet) yazılımında meydana gelen bir hatadan dolayı çalışamaz hale gelmesi durumunu tanımlar. Bu terim, cihazın donanımında herhangi bir fiziksel hasar olmaksızın, yazılım...
  2. CaN

Nedir? Brick - Nedir?

Brick - Nedir? "Android Brick" terimi, genellikle Android işletim sistemli bir cihazın, yanlışlıkla yapılan işlemler veya yazılım hataları nedeniyle çalışamaz hale gelmesi durumunu ifade eder. Bu durumda, Android cihazının işlevleri ve normal kullanımı sınırlanır veya tamamen durabilir...
  3. CaN

Nedir? Custom Binary Counter - Nedir?

Custom Binary Counter - Nedir? Özel bir ikili (binary) sayaç olan Custom Binary Counter, belirli bir sayma işlemi gerçekleştirmek üzere tasarlanmış bir elektronik devre veya sistemdir. Bu sayaç, belirli bir mantıksal işlevi yerine getirmek için özelleştirilebilir ve farklı sayma düzenleri ve...
  4. CaN

Noble Rom - Tecrübe Aktarım Alanı

Siz üst düzey olarak verim almak istiyorsunuz 😊 bende ise durum ayrı bende daha uzun şarj süresi için genellikle stabil kullanıyorum. Noble 2B Rom ve Noble 3.5 kernel benim isteklerimi daha iyi karşılıyor. Şarj durumu nasıl denemiş olduğunuz kernel lerde? Şuan Noble 2B kullanıyorum.
  5. CaN

Rom Noble 3.5 SCILLA - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Yeniden başlatın bir daha çıkmıyor. Noble 3.4 de aynı kilit ekran uyarısı çıkmıştı yeniden başlatınca kayboldu ve baya uzun süre kullandım bir daha karşılaşmadım. Şuan Noble 2B kullanıyorum...
  6. CaN

Noble Rom - Tecrübe Aktarım Alanı

Stok Rom ile aynı ayarda ama daha iyi olarak inşa ediliyor Noble Rom. Deneyimlerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederim dostum.
  7. CaN

Rom Noble 3.5 SCILLA - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Sıkıntı yok hocam. Ben kendim kullanıyorum bankacılık uygulamalarında sorun yok
  8. CaN

Nedir? Root - Nedir?

Root, Android işletim sistemli cihazlarda "root" adı verilen süper kullanıcı erişimini sağlayan bir yönetici yetkisidir. Bir telefonda root yetkisi elde etmek, cihazda tam yetki sahibi olmayı ve sistem yöneticisi olarak tüm ayarları değiştirmeyi mümkün kılar. Root erişimi, birçok ek özellik...
  9. CaN

Güle güle kullanın hocam. Evet inşallah en kısa zamanda Kamera problemide giderilmiş olacak buna inanıyoruz.
  10. CaN

Evet bizimde beklentilerimiz aslında bu yönde. Kamera hataları gidebildiğinde Noble 3.x serisi gerçekten güzel kullanışlı ve kusursuz olacak. Tıpkı Noble 2.9 2A ve 2B de olduğu gibi.
  11. CaN

Rom Noble 2B - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Güncel Versiyon https://www.tkbilgin.com/forum/konu/noble-3-5-scilla-android-13-one-ui-5-1-samsung-galaxy-s9-s9-note-9-ozel-rom-muhtesem-performans-ve-dizayn.22922/
  12. CaN

Rom Noble 3.0 TROPEA - Android 13 One UI 5.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans ve Dizayn

Güncel Versiyon https://www.tkbilgin.com/forum/konu/noble-3-5-scilla-android-13-one-ui-5-1-samsung-galaxy-s9-s9-note-9-ozel-rom-muhtesem-performans-ve-dizayn.22922/
  13. CaN

Rom Noble 3.1 VIBO - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

14. CaN

Rom Noble 3.3 PALMI - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Üst Alt