Arama sonuçlarınız

1. CaN

Rom Noble 3.2 PIZZO - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Güncel Versiyon https://www.tkbilgin.com/forum/konu/noble-3-5-scilla-android-13-one-ui-5-1-samsung-galaxy-s9-s9-note-9-ozel-rom-muhtesem-performans-ve-dizayn.22922/
  2. CaN

Rom Noble 3.4 SERRA - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Güncel Versiyon https://www.tkbilgin.com/forum/konu/noble-3-5-scilla-android-13-one-ui-5-1-samsung-galaxy-s9-s9-note-9-ozel-rom-muhtesem-performans-ve-dizayn.22922/
  3. CaN

Rom Noble 3.5 SCILLA - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Noble 3.5 SCILLA - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn :xxxram: Dünya ile aynı günde sizler için yayınımız. Arkadaşlar bu romu halen kendim henüz denemedi. En son Noble 3.4 sürümünü denedim ve şuan da Noble 2B sürümünü kullanıyorum...
  4. CaN

Rom Noble 3.4 SERRA - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Her daim yardımda bulunmak güzel oluyor hocam. Seviyorum paylaşmayı 😊
  5. CaN

Rica ederim hocam. Sorun ve sorununuz olursa yazarsınız hocam...
  6. CaN

Rom Noble 3.2 PIZZO - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Noble 3.2 de Bluetooth da bi problem yoktu. Gönderdiğim yama Noble 3.4 için hocam. Fakat deneyebilirsiniz belki çözer problemi...
  7. CaN

Genelde temiz kurulum her zaman iyi olur. Tavsiyem bu şekilde. 》 Noble 3.2 nin üzerine kurabilirsiniz hocam.
  8. CaN

Duyuru Logo Güncelleme

Rica ederim hocam...
  9. CaN

OnePlus Gizli Kodları ve Gizli Ayarların Listesi - 2023

Rica ederim hocam. Beğenmenize sevinidim...
  10. CaN

Rom Noble 3.3 PALMI - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Of course, we will be very happy if you experience it and give us information, my friend. 😊
  11. CaN

Daha sonra dönüş yaparsanız sevinirim. Ayrıca Ekran resmi vs ekleyebilirsiniz...
  12. CaN

- PC nizde Samsung Driverler tam kurulu olsun - Samsung cihazınızda USB Hata Ayıklama Açık Olsun - OEM Kilidi Açık Olsun ● Bunları kontrol edermisiniz. Ayrıca şuan kullandığınız Rom Custom Rom mu? Stok Rom mu?
  13. CaN

Rom Noble 2B - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Şimdilik onunla ilgili bir yorum yok. 2A da son demişlerdi Android 12 den fakat 2B çıktı. Aslında çıkabilir onu gerekli kişilere iletirim 😊
  14. CaN

Rom Noble 2B - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

@asasızkral vermiş olduğun bilgiler gerçekten çok güzel bilgiler. Evet bende şuan Noble 2B ile gelen kerneli kullanıyorum harici bi kernel yüklemeden birde böyle denemek istedim. Gereksiz birçok uygulamayı kaldırdım bunun da çok büyük artısı var. Yapılan ayarlar ve kaldırılan uygulamalar ile...
Üst Alt