Arama sonuçlarınız

1. CaN

Rom Noble 2B - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Ben şuan da kullanıyorum Noble 3.4 sürümünden geçiş yaptım. Noble 2A ve 2B sürümlerini daha çok seviyorum...
  2. CaN

Rom Noble 3.4 SERRA - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Ben Noble 2B kullanmaya başladım şuan için en stabil ve en hatasız Noble Sürümü 2B diyebilirim.
  3. CaN

Rom Noble 3.4 SERRA - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Konun içinde detaylı anlatım var. Video isterseniz YouTube da Noble Rom ile ilgili arama yapın kurulum videolari var.
  4. CaN

Daha sonraki sürümlerde inşallah olacak diye ümit ediyoruz.
  5. CaN

OnePlus Gizli Kodları ve Gizli Ayarların Listesi - 2023

OnePlus Cihazları için Çeşitli Gizli Kodlar Yukarıda belirtilen MMI kodlarının yanı sıra, deneyebileceğiniz bir sürü daha fazla OnePlus gizli kodu ve USSD kodu vardır. *#*#0*#*#* ➡ Ekran testi *#*#0283#*#* ➡ Paket geri döngüsü *#*#0588#*#* ➡ Yakınlık sensörü testi *#*#0673#*#* ➡ Melodi testi...
  6. CaN

9. PDA, Telefon ve CSC Sürümünü Kontrol Edin Bir Samsung telefon veya tablet kullandıysanız, CSC'ye (Tüketici Yazılım Özelleştirme) aşina olmalısınız. CSC, bölge bazlı özelleştirmeler içerir. Benzer şekilde, PDA ve Telefon sürümleri, size OnePlus cihazınızda yüklü olan ürün yazılımı hakkında...
  7. CaN

2. OnePlus için Hizmet Modu Kodu OnePlus cihazları, Servis modu adlı gizli bir ayarla gelir. *#*#197328640#*#* gizli kodunu kullanarak bu modu çalıştırabilirsiniz . Sevice Modu, kullanıcıların çeşitli testler yapmasına ve bazı ayarları değiştirmesine de olanak tanır. 3. Verileri Silmek İçin...
  8. CaN

USSD ve MMI Kodları arasındaki fark USSD (Yapılandırılmamış Ek Hizmet Verileri) kodları, hücresel ağ kullanan tüm cihazlarda evrensel olarak çalışır. Mobil ağ operatörlerinin bilgisayarlarıyla gerçek zamanlı olarak iletişim kurarlar ve ağ tabanlı hizmetleri etkinleştirmek ve devre dışı bırakmak...
  9. CaN

Nedir? Snapdragon 8 Gen 1 - Nedir? ve Özellikleri

Snapdragon 8 Gen 1, Qualcomm tarafından üretilen bir mobil işlemci serisidir. Gelişmiş özelliklere sahip olan bu işlemci, yüksek performans ve enerji verimliliği sunar. İşte Snapdragon 8 Gen 1'in bazı özellikleri: 1. İşlemci: Snapdragon 8 Gen 1, yüksek performanslı bir işlemcinin gücünü taşır...
  10. CaN

Noble Rom - Tecrübe Aktarım Alanı

Noble Rom kurulumunda çıkan kurulum ekranında Root seçeneği var hocam oradan kurulum sonu Root olmadan kurulur.
  11. CaN

Noble Rom - Tecrübe Aktarım Alanı

Uzun süredir Samsung Galaxy Note 9 cihazımda, Noble Rom kullanıyorum. Noble Romun son sürümü olan 3.4 versiyonuna geçiş yaptıktan sonra şarj olayı daha kısa gitmeyen başladı gibi geldi ve yeniden Android 12 tabanlı olan versiyonlardan birine geçmeye karar verdim. Noble 2A kullanmıştım ve...
  12. CaN

Kernel Kernel | xxmustafacooTR v46 Beta 2 - Samsung Galaxy Note 9 ve S9/S9+ Serisi

Ekran kartı derken hocam. Tam olarak sorununuz nedir?
  13. CaN

Xiaomi Redmi Gizli Kodlarının Listesi - 2023

Cihazınızdaki gizli özelliklerin ve işlevlerin kilidini açmak isteyen bir Xiaomi kullanıcısı mısınız? 2023 için güncellenen, Xiaomi veya Redmi telefonlar için gizli kodların nihai listesini derledik. Gelişmiş ayarlara erişmekten donanım bileşenlerini teşhis etmeye kadar, bu kodlar dokunmatik...
  14. CaN

Realme Gizli Kodlarının Listesi - 2023

Bütün cihazlar için derlemesini yapıyorum kardeşim bugün paylaşırım.
  15. CaN

Nedir? MMI (Man-Machine Interface) - Nedir?

MMI (Man-Machine Interface) kodları, cep telefonları veya diğer elektronik cihazlarda kullanılan özel kodlardır. MMI kodları, genellikle cep telefonu ayarlarını değiştirmek, bilgi almak veya bazı testler yapmak gibi işlemleri gerçekleştirmek için kullanılır. MMI kodları, özel bir numara ve...
  16. CaN

Nedir? USSD (Unstructured Supplementary Service Data - Yapısız Ek Hizmet Veri) - Nedir?

USSD (Unstructured Supplementary Service Data - Yapısız Ek Hizmet Veri) kodları, cep telefonları üzerinden hızlı ve interaktif hizmetlere erişim sağlayan bir iletişim protokolüdür. USSD kodları, cep telefonlarının arama ekranına girilen kısa numara ve karakter kombinasyonlarıdır. USSD kodları...
  17. CaN

Nedir? SAR (Specific Absorption Rate - Özgül Emilim Oranı) - Nedir?

SAR (Specific Absorption Rate - Özgül Emilim Oranı), bir elektronik cihazın (örneğin, cep telefonu) insan vücudu tarafından emilen elektromanyetik enerjinin bir ölçüsüdür. SAR değeri, bir cihazın kullanımı sırasında vücuda verdiği radyo frekansı (RF) enerjisinin ne kadarının emildiğini gösterir...
  18. CaN

Realme Gizli Kodlarının Listesi - 2023

Realme Cihazları için Çeşitli Gizli Kodlar Aşağıda, deneyebileceğiniz Realme cihazları için bir dizi daha gizli kod bulunmaktadır. Telefonunuzun modeline ve yazılım sürümüne bağlı olarak bazıları çalışmayabilir. *#*#7594#*#* ➡ Bu Realme gizli kodunu kullanarak, Güç Menüsünü tetiklemeden...
Üst Alt