Arama sonuçlarınız

1. CaN

Realme Gizli Kodlarının Listesi - 2023

Çoğu akıllı telefon kullanıcısı hayatlarını cihazlarının varsayılan ayarlarıyla uğraşmakla geçirir. Cihaz ayarlarını derinlemesine incelemek için yeterince ilgileri ve bilgileri yoktur. Örneğin, çoğu Android kullanıcısı Geliştirici seçeneklerini neredeyse hiç bilmez . Bir akıllı telefon...
  2. CaN

Nedir? DSC - Nedir?

DSC (Display Stream Compression), görüntü verilerini sıkıştırarak yüksek çözünürlükteki görüntülerin aktarımını kolaylaştıran bir teknolojidir. DSC, özellikle DisplayPort (DP) ve Embedded DisplayPort (eDP) gibi ekran bağlantı standartlarında kullanılan bir sıkıştırma yöntemidir. DSC'nin temel...
  3. CaN

Wallpaper Wallpaper FHD | Mobil Duvar Kağıtları - 23

:xxxekrancoz: Wallpaper FHD | Mobil Duvar Kağıtları - 23 Mobil cihazlarınız için birbirinden güzel ve kaliteli bir arşiv ile yeniden karşınızdayız. Uzun zamandır derlenmiş olduğum Mobil Cihazlarınız için en iyi wallpaper leri sizler için paylaşıyorum. Wallpaper indirmek için resimlerin üzerine...
  4. CaN

Nasıl Yapılır? Samsung Galaxy F13 Geliştirici Seçenekleri Nasıl Açılır?

Geliştirici Seçenekleri menüsünde aktif edeceğiniz seçeneklerden birçoğu batarya performansınızı olumsuz olarak etkiyecektir, fakat bunun dışında olumlu etkileride vardır bunu Geliştirici seçeneklerini iyi bilmeniz gerekmektedir, eğer ne yaptığınızı bilmiyorsanız lütfen cep telefonunuzun...
  5. CaN

Nasıl Yapılır? Samsung Galaxy F13 USB Hata Ayıklama Nasıl Açılır?

:xxxnokta: USB Hata Ayıklama Nedir? USB Hata Ayıklama, USB bağlantı noktasına bağlı bir cihazın, hata tespiti ve sorun giderme için kullanılabilen bir özelliğidir. USB hata ayıklama genellikle geliştiriciler, mühendisler ve teknik destek ekipleri tarafından kullanılır. USB hata ayıklama, bir...
  6. CaN

Nasıl Yapılır? Samsung Galaxy F13 OEM Kilidi Nasıl Açılır?

Samsung Galaxy F13 OEM kilit açma işlemi uygulayarak, Android cep telefonunuzda yada tabletinizde bulunan çalınma ve sıfırlama korumasını pasif hale getirecektir. Bu işlemlerin bilinmeden ve araştırılmasının yapılmadan uygulanmasını tavsiye etmeyiz. :xxxguvenlik: OEM Kilit özelliği, Android...
  7. CaN

TWRP Xiaomi Mi 10 lite Zoom - Android Tüm Sürümler TWRP - Nasıl Kurulur? | indir

Xiaomi Mi 10 lite Zoom - Android Tüm Sürümler TWRP - Nasıl Kurulur? | indir :xxxguvenlik: TWRP Nasıl Yüklenir? ● Öncelikle aşağıdaki bağlantı ve dosyalarda indirmeniz gereken dosyaları ve cihazınıza uygun TWRP dosyasını indirin ve ADB klasörünüze kopyalayın. ● Telefonunuzu kapatın. Ses Kısma ve...
  8. CaN

TWRP Xiaomi Mi 10 lite - Android Tüm Sürümler TWRP - Nasıl Kurulur? | indir

Xiaomi Mi 10 lite - Android Tüm Sürümler TWRP - Nasıl Kurulur? | indir :xxxguvenlik: TWRP Nasıl Yüklenir? ● Öncelikle aşağıdaki bağlantı ve dosyalarda indirmeniz gereken dosyaları ve cihazınıza uygun TWRP dosyasını indirin ve ADB klasörünüze kopyalayın. ● Telefonunuzu kapatın. Ses Kısma ve Güç...
  9. CaN

TWRP Xiaomi Mi 10 - Android 12 TWRP - Nasıl Kurulur? | indir

Xiaomi Mi 10 - Android 12 TWRP - Nasıl Kurulur? | indir :xxxguvenlik: TWRP Nasıl Yüklenir? ● Öncelikle aşağıdaki bağlantı ve dosyalarda indirmeniz gereken dosyaları ve cihazınıza uygun TWRP dosyasını indirin ve ADB klasörünüze kopyalayın. ● Telefonunuzu kapatın. Ses Kısma ve Güç tuşlarına...
  10. CaN

Nedir? USB 3.2 - Nedir?

USB 3.2, Universal Serial Bus (Evrensel Seri Veri Yolu) standardının bir sürümüdür. USB 3.2, USB 3.1'in bir üst versiyonudur ve daha yüksek veri transfer hızları ve gelişmiş özellikler sunar. USB 3.2'nin temel özellikleri şunlardır: 1. Veri Transfer Hızı: USB 3.2, daha yüksek hızlara ulaşmak...
  11. CaN

Nedir? USB 3.1 - Nedir?

USB 3.1, Universal Serial Bus (Evrensel Seri Veri Yolu) standardının bir sürümüdür. USB 3.1, USB 3.0 standardının geliştirilmiş bir versiyonudur ve daha yüksek veri transfer hızları, daha fazla bant genişliği ve bazı gelişmiş özellikler sunar. USB 3.1'in bazı temel özellikleri şunlardır: 1...
  12. CaN

Nedir? USB 3.0 - Nedir?

USB 3.0, Universal Serial Bus (Evrensel Seri Veri Yolu) standardının üçüncü nesil sürümüdür. USB 3.0, önceki USB sürümlerine kıyasla daha yüksek veri transfer hızları ve gelişmiş özellikler sunan bir bağlantı standardıdır. USB 3.0'ın bazı temel özellikleri şunlardır: 1. Veri Transfer Hızı: USB...
  13. CaN

Kernel Kernel | xxmustafacooTR v46 Beta 2 - Samsung Galaxy Note 9 ve S9/S9+ Serisi

Ben Kernel dosyasını kurarken aşağıdaki resimlerdeki gibi kurulum gerçekleştiriyorum dostlar. Sizinde yapmanızı tavsiye ederim...
  14. CaN

Kernel Kernel | xxmustafacooTR v46 Beta 2 - Samsung Galaxy Note 9 ve S9/S9+ Serisi

Kernel | xxmustafacooTR v46 Beta 2 - Samsung Galaxy Note 9 ve S9/S9+ Serisi Bildiğiniz üzere Samsung Galaxy Note 9 ve S9/S9+ serisinde bizler Noble Rom kullanıyoruz. Bu rom ile entegreli olarak en iyi çalışan Kernel @xxmustafacooTR arkadaşımızın yapmış olduğu kernel dosyası. Test Ettigim Rom...
  15. CaN

Rom Noble 3.4 SERRA - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Ben yapmadan yüklüyorum ve genellikle Rom kurulumu bitiriyorum cihazı acıyorum tüm işlem bitince Kernel kurmak için yeniden TWRP ye girip normal bir şekilde kuruyorum. Fakat Noble 3.4 rom da Kerneli de rom dan hemen sonra kurman gerekiyor. Ayrıca Yardım ve genel sorunlarını Yardım bölümüne konu...
  16. CaN

Nedir? Statik IP (Internet Protocol) - Nedir?

Statik IP (Internet Protocol) veya Sabit IP olarak da bilinen bir IP adresi, ağa bağlı cihazların tanımlanmasında kullanılan bir numaradır. IP adresleri, ağ üzerindeki cihazların birbirleriyle iletişim kurmasını sağlar. Her cihazın, bağlı olduğu ağ üzerinde benzersiz bir IP adresi olmalıdır...
  17. CaN

Rom Noble 3.4 SERRA - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

İşinin çözümle sonuçlandığına çok sevindim kardeşim. Her daim bizler buradayız...
Üst Alt