Arama sonuçlarınız

1. CaN

TWRP Xiaomi Mi 4 (Cancro) TWRP - Nasıl Kurulur? | indir

Teşekkür ederim hocam
  2. CaN

TWRP Xiaomi Mi 3 TD (Pisces) TWRP - Nasıl Kurulur? | indir

Rica ederim hocam Rica ederim hocam
  3. CaN

TWRP Xiaomi Mi 3 TD (Pisces) TWRP - Nasıl Kurulur? | indir

Xiaomi Mi 3 TD (Pisces) TWRP - Nasıl Kurulur? | indir :xxxguvenlik: TWRP Nasıl Yüklenir? ● Öncelikle aşağıdaki bağlantı ve dosyalarda indirmeniz gereken dosyaları ve cihazınıza uygun TWRP dosyasını indirin ve ADB klasörünüze kopyalayın. ● Telefonunuzu kapatın. Ses Kısma ve Güç tuşlarına...
  4. CaN

TWRP Xiaomi Mi 4 (Cancro) TWRP - Nasıl Kurulur? | indir

Xiaomi Mi 4 (Cancro) TWRP - Nasıl Kurulur? | indir :xxxguvenlik: TWRP Nasıl Yüklenir? ● Öncelikle aşağıdaki bağlantı ve dosyalarda indirmeniz gereken dosyaları ve cihazınıza uygun TWRP dosyasını indirin ve ADB klasörünüze kopyalayın. ● Telefonunuzu kapatın. Ses Kısma ve Güç tuşlarına beraberce...
  5. CaN

Mi Unlock Tool - Kurulum | Uygulama

Mi Unlock Tool - Kurulum | Uygulama Mi Unlock Tool, Xiaomi telefonlarınızın Bootloader kilidini açmanıza yarar. Bootloader kilidini açarak farklı romlar arasından geçiş, farklı recovery seçeneklerini yükleyebilirsiniz. Bootloader kilidinizi açmanız güvenlik açığına sebep olacağı için bu...
  6. CaN

Minimal ADB and Fastboot | Kurulum - Dosyalar

Rica ederim kardeşim benim alanı genişletiyorum :)
  7. CaN

Minimal ADB and Fastboot | Kurulum - Dosyalar

Minimal ADB and Fastboot | Kurulum - Dosyalar Minimal ADB ve Fastboot Aracı, tüm android sdk paketini yüklemeye gerek kalmadan bilgisayarınıza adb ve fastboot dosyalarının en son sürümünü yüklemenizi sağlayan shimp208 (xda geliştirici) tarafından oluşturulan küçük bir yardımcı programdır...
  8. CaN

MTK Driver Auto Installer (Tüm Versiyonlar)

MTK Driver Auto Installer (Tüm Versiyonlar) MTK Driver Auto Installer, MTK (MediaTek) USB Sürücüsünü Windows Bilgisayarına yalnızca birkaç saniyede yüklemenizi sağlar. Bu sayfada, MTK Driver Auto Installer’ın en son sürümünü paylaştık. MTK Sürücü Otomatik Yükleyicinin Özellikleri 📲...
  9. CaN

Qualcomm Driver 32/64 bit Tüm Versiyon

Qualcomm Driver 32/64 bit Tüm Versiyon Bu yazıda, Windows 7,8/8.1, 10 ve 11 için En Yeni Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 Sürücüsü Paketini ve QUD Installer with PDC sürücüleri. Bu sürücüler hem 32 Bit hem de 64 Bit işletim sistemini ile uyumludur. Aşağıda indirme bağlantısına kullanarak...
  10. CaN

TWRP Xiaomi Mi 3 (Cancro) TWRP - Nasıl Kurulur? | indir

Xiaomi Mi 3 (Cancro) TWRP :xxxguvenlik: TWRP Nasıl Yüklenir? ● Öncelikle aşağıdaki bağlantı ve dosyalarda indirmeniz gereken dosyaları ve cihazınıza uygun TWRP dosyasını indirin ve ADB klasörünüze kopyalayın. ● Telefonunuzu kapatın. Ses Kısma ve Güç tuşlarına beraberce basarak telefonunuzu...
  11. CaN

Nasıl Yapılır? Samsung Galaxy Optimizasyon Kılavuzu

Denemenizi tavsiye ederim hocam.
  12. CaN

Nedir? Çip Krizi - Nedir?

Çip krizi, küresel bir elektronik cihazlarda kullanılan yarı iletken çiplerin arzının talebi karşılamaması sonucu ortaya çıkan bir durumdur. Bu kriz, özellikle COVID-19 pandemisi sırasında, birçok fabrika ve tesisin kapanması veya kapasitelerinin azaltılması nedeniyle ortaya çıktı. Çip krizi...
  13. CaN

Fix Kamera Fix - Noble 3.3 | Ön Kemera Tam Ekran Düzeltme Yaması

Temennimiz bu şekilde inşallah en kısa zamanda olacak o hata da giderilmiş.
  14. CaN

Kernel Kernel - Samsung Galaxy Note 9 ve S9/S9+ Serisi - Noble 2.9 Öncesi

Mantıklı 😁 sorunsuz bi Noble 3.x geldiği zaman da size buradan haber vereceğim
  15. CaN

Rom Noble 2B - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Evet katılıyorum size. Ben şuan Noble 3.3 den devam ediyorum genelde kişilere yardım etmek için son versiyonu kullanmaya çalışıyorum.
  16. CaN

Fix Kamera Fix - Noble 2B | Ön Kemera Tam Ekran Düzeltme Yaması

Aynen hocam. O problem çözüldü.
Üst Alt