Arama sonuçlarınız

1. CaN

Farklar Amoled ve IPS Ekran Arasındaki Farklar Nelerdir?

AMOLED ve IPS, günümüzde en sık kullanılan iki ekran teknolojisidir. Her iki teknoloji de kendine özgü avantajlara sahiptir. AMOLED ekranlar, organik LED'lerden oluşan bir matris kullanarak görüntüleri oluşturur. Her bir piksel kendine ait bir ışık kaynağına sahiptir, bu da daha yüksek...
  2. CaN

Nedir? IPS (In-Plane Switching) - Nedir?

IPS (In-Plane Switching) ekran, LCD (Liquid Crystal Display) teknolojisi kullanılarak üretilen bir tür ekran panelidir. IPS teknolojisi, diğer LCD panellere kıyasla daha geniş bir görüş açısı, daha yüksek bir renk doğruluğu ve daha yüksek bir parlaklık sunar. IPS paneller, polarize filtreler...
  3. CaN

Nedir? AMOLED (Active Matrix Organic Light Emitting Diode) - Nedir?

AMOLED (Active Matrix Organic Light Emitting Diode) ekranlar, organik malzemelerden yapılmış LED'lere dayanan bir ekran teknolojisidir. Bu teknoloji, ince, hafif ve yüksek çözünürlüklü ekranlar oluşturmak için kullanılır. AMOLED ekranlar, tek bir panel içindeki her bir pikselin ayrı ayrı...
  4. CaN

Nedir? MTP (Media Transfer Protocol) - Nedir?

MTP (Media Transfer Protocol) bir veri aktarım protokolüdür. Bu protokol, USB bağlantısı kullanılarak taşınabilir cihazlar ile bilgisayarlar arasında medya dosyalarının aktarımını sağlar. MTP, popüler olarak Android telefonlar, dijital fotoğraf makineleri, MP3 çalarlar ve diğer taşınabilir...
  5. CaN

Rom Noble 3.3 PALMI - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Konu 'Samsung Galaxy Optimizasyon Kılavuzu' https://www.tkbilgin.com/forum/konu/samsung-galaxy-optimizasyon-kilavuzu.3941/
  6. CaN

Rom Noble 3.3 PALMI - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Ben Stok da bırakıyorum. Ne + diyorum ne - yani Custom rom degil Stok Rom ayarları ile aynı bırakıyorum ve başka yerlere dokunmuyorum
  7. CaN

Nasıl Yapılır? Google Cam - Noble Rom Kamera Fix

Android 12 kullandığım zaman bu sorunla karşılaşmadım. Fakat Android 13 de denemedim. Muhtemelen uyumlu olmayabilir.
  8. CaN

Rom Noble 2B - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Sabah 09.30 gibi sarj dan çıkardım iş yerinde. Saat 23.25 yani şuan yeni şarja takıyorum ve sarj %34 kalan. Gün içinde full Wi-Fi ve mobil veri açık arama ve İnternet te gezmeme rağmen. Noble 3.3 ve Kernel de yüklü. Bence senin ayarlar vs de sıkıntı var. Noble rom kurarken ben hep temiz kurulum...
  9. CaN

Rom Noble 2B - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Noble 2A yı kullandım daha sonra Noble 3.3 versiyonuna geçtim. Noble 2B yi test etme şansım olmadı. Fakat Noble 3.3 sürümün şarj olayından ben memnunum
  10. CaN

Nedir? Zygisk - Nedir?

Zygisk, Android işletim sistemi için geliştirilmiş bir çözümleme aracıdır. Zygisk, öncelikle uygulamaların çalışma zamanı davranışlarını izlemek, izole etmek ve denetlemek için kullanılır. Zygisk'in temel amacı, uygulamaların işletim sistemi çekirdeği ile iletişim kurduğu ve kaynaklara eriştiği...
  11. CaN

Nedir? Ramdisk - Nedir?

Ramdisk, RAM'in bir bölümünün sabit bir disk gibi kullanılmasına izin veren bir teknolojidir. Bu, bilgisayarda çalışan bir işletim sistemi veya uygulama için hızlı bir şekilde erişilebilecek geçici bir depolama alanı sağlar. Ramdisk'in en temel kullanımı, hızlı bir erişim gerektiren geçici...
  12. CaN

Nedir? GPS - Nedir?

Rica ederim kardeşim.
  13. CaN

Kernel Kernel - Samsung Galaxy Note 9 ve S9/S9+ Serisi - Noble 2A Sonrası

Bununla ilgili ümidimiz var inşallah olacak.
  14. CaN

Fix Kamera Fix - Noble 3.3 | Ön Kemera Tam Ekran Düzeltme Yaması

Kamera Fix - Noble 3.3 | Ön Kemera Tam Ekran Düzeltme Yaması ⚠️ Noble 3.3 Sürümü Rom kullanan kullanıcılar için yayınlanmış olan ÖN KAMERA TAM EKRAN yapma yapmasıdır. Kemerada Self modunda Kemera durduruldu hatası alanların sorununu düzeltmez bunu unutmayın bu sadece tam ekran geniş açı için...
  15. CaN

Fix Kamera Fix - Noble 2B | Ön Kemera Tam Ekran Düzeltme Yaması

Kamera Fix - Noble 2B | Ön Kemera Tam Ekran Düzeltme Yaması ⚠️ Noble 2B Sürümü Rom kullanan kullanıcılar için yayınlanmış olan ÖN KAMERA TAM EKRAN yapma yapmasıdır. Kemerada Self modunda Kemera durduruldu hatası alanların sorununu düzeltmez bunu unutmayın bu sadece tam ekran geniş açı için...
  16. CaN

Kernel Kernel - Samsung Galaxy Note 9 ve S9/S9+ Serisi - Noble 2A Sonrası

Kernel | xxmustafacooTR v46 Test 3 - Samsung Galaxy Note 9 ve S9/S9+ Serisi Bildiğiniz üzere Samsung Galaxy Note 9 ve S9/S9+ serisinde bizler Noble Rom kullanıyoruz. Bu rom ile entegreli olarak en iyi çalışan Kernel @xxmustafacooTR arkadaşımızın yapmış olduğu kernel dosyası. Noble 2A - 3.3...
  17. CaN

Kernel Kernel - Samsung Galaxy Note 9 ve S9/S9+ Serisi - Noble 2.9 Öncesi

Kernel | xxmustafacooTR v46 Test 3 - Samsung Galaxy Note 9 ve S9/S9+ Serisi Bildiğiniz üzere Samsung Galaxy Note 9 ve S9/S9+ serisinde bizler Noble Rom kullanıyoruz. Bu rom ile entegreli olarak en iyi çalışan Kernel @xxmustafacooTR arkadaşımızın yapmış olduğu kernel dosyası. Noble 1.0 - 2.9...
Üst Alt