Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bağlantı değişmiş :) yenisini eklerim zaten kaldıracağım artık o bağlantıları.
Ayrıca uygulamamızı kullanmıyorsun :) :) sana özelden atıyorum onu kullanırsan sevinirim sitede dah iyi gezmen için.
GPS, Global Positioning System (Küresel Konumlandırma Sistemi) kısaltmasıdır ve dünya genelinde yer belirleme sistemidir. Bu sistem, uydu tabanlıdır ve dünya yüzeyinin herhangi bir noktasındaki konumu belirlemek için kullanılır. GPS teknolojisi, askeri ve sivil amaçlar için kullanılmaktadır...
Knox, Samsung tarafından geliştirilen bir mobil güvenlik platformudur. Temel olarak, Samsung cihazlarının güvenliği ve yönetimini sağlamak için tasarlanmıştır. Knox, bir dizi güvenlik özelliğini içerir ve bu özellikler cihazın kullanıcılarına daha yüksek bir güvenlik seviyesi sağlar.
Knox...
SafetyNet, Google tarafından Android işletim sistemi cihazlarında kullanılan bir güvenlik mekanizmasıdır. Bu mekanizma, cihazınızın köklü olup olmadığını ve modifiye edilip edilmediğini kontrol eder.
SafetyNet, üç ana bileşenden oluşur:
1. SafetyNet Attestation API: Bu, bir uygulamanın...
android safetynet nedir
safetynet
safetynet api
safetynet attestation api
safetynet cts profil sertifikası:
safetynet görevi
safetynet ne işe yarar
safetynet nedir
safetynet root bağlantısı
Kernel, bir işletim sistemi (OS) çekirdeğidir ve donanım ile yazılım arasında iletişim sağlayan temel bir yazılımdır. İşletim sistemi çekirdeği, bilgisayarın donanımını kontrol etmek, kullanıcının taleplerini işlemek, diğer yazılımlarla iletişim kurmak ve bilgisayarın kaynaklarını yönetmek için...
kameraya kendinizi uzak tutmanız yeterli olacak. Noble 3.x sürümlerinde şuan için ön kameraya fazla yaklaştığınızda kamera durduruluyor malesef. Yada camerada öne aldığınızda TEK ÇEKİM modunu kullanabilirsiniz.
Noble 2B - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn
Çok uzun zamandır severek kendimin de kullanmış olduğu Samsung Galaxy S9 Serisi ve Note 9 Serisi cihazlar için yapılmış harika bir Özel Rom. Bildiğiniz üzere bu marka cihazlara Android 10...
en iyi android rom indir
noble
noble 2b rom indir
noble rom 2b son sürüm
noble rom indir
note 9 android rom indir
samsung android 12 rom
samsung s9 plus rom indir
Hayatta bazı şeylerden taviz veremem onlardan biride bu hocam kimse madur olmasın. Gerek forum da ki konularım da gerekse YouTube kanalımda her zaman yardım etmeyi planlarım. Samimi ve kimseyi mağdur etmemek için çaba gösteririm 😊
Güzel görüşlerin için çok teşekkür ederim.
Çocuklar sizler, Türkiye' yi bugünkü seviyeye getiren nesillerin izinden gideceğinize, ülkenin huzuru, refahı ve gelişmesi için zorluklar karşısında yılmayacağınıza inancımız tamdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.
Bu Bayramda, Ülkemizde yaşanan asrın felaketinin yaşaması nedeni ile birçok kişi tarafından diğer bayramlardan farklı olacak. Yaşananlara rağmen ümidimizi kaybetmeden tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun. Her daim birlik ve beraberlik içinde, huzur ve sevgi dolu bayramlar geçirmek...