Arama sonuçlarınız

1. CaN

Rom Noble 3.3 PALMI - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

》 Noble 3.3 Rom ilk gözlemlediğim kadar bir önceki sürüm olan Noble 3.2 ye göre daha akıcı ve performans olarak daha iyi. Ram kullanımı daha az ve şarj performans durumu daha iyi. ● Noble 3.x kullanan kullanıcıların Noble 3.3 geçmesini tavsiye ederim. 》Temiz kurulum yapmalısınız yoksa hata ve...
  2. CaN

Rom Noble 3.3 PALMI - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Aslında geç açmıyorum aynı gün dosyaların indirip önce ilk Fırsatta kemdim kuruyorum Romu ve öyle bir kaç gün test edip sonra forum da yayını herkeze acıyorum. ● Güzel söylemleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim hocam. 🤗
  3. CaN

Noble 3.3 PALMI - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn Çok uzun zamandır severek kendimin de kullanmış olduğu Samsung Galaxy S9 Serisi ve Note 9 Serisi cihazlar için yapılmış harika bir Özel Rom. Bildiğiniz üzere bu marka cihazlara...
  4. CaN

Root Magisk v26.1 Sürümü indir - Android Root

@Sahin42 Evet kardeşim ben anlayacağın şekilde 3 makale ile bunu anlatmak isterim. Biraz buldum bilgi umarım işine yarar... EXT4 ve F2FS Arasındaki Farklar Nelerdir? https://www.tkbilgin.com/forum/konu/ext4-ve-f2fs-arasindaki-farklar-nelerdir.15782/ EXT4 - Nedir...
  5. CaN

Farklar EXT4 ve F2FS Arasındaki Farklar Nelerdir?

EXT4 ve F2FS, Linux işletim sistemi için tasarlanmış dosya sistemleridir ve her ikisi de farklı özelliklere sahiptir. Bazı temel farklılıklar şunlardır: 1. Tasarım Farklılıkları: EXT4, geleneksel bir dosya sistemi tasarımına sahiptir ve sabit diskler için tasarlanmıştır. F2FS ise özellikle NAND...
  6. CaN

Nedir? EXT4 - Nedir?

EXT4 (Fourth Extended File System), Linux işletim sistemi için tasarlanmış bir dosya sistemi türüdür. EXT4, EXT3 dosya sistemi ailesinin bir geliştirilmiş sürümüdür ve özellikle yüksek performanslı ve büyük depolama aygıtlarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. EXT4, birçok farklı özelliği ile...
  7. CaN

Nedir? F2FS - Nedir?

F2FS (Flash-Friendly File System), flash bellek depolama aygıtları için özel olarak tasarlanmış bir dosya sistemidir. Samsung Electronics tarafından geliştirilmiştir ve ilk olarak Linux 3.8 çekirdeği ile yayınlanmıştır. F2FS, özellikle NAND flash bellek gibi yonga tabanlı depolama aygıtları...
  8. CaN

Yardım Magisk kurulum

Resmi Note 9 Pro cihazınızda uygun SaferyNet fix bulmanız gerekli. Root için kullanmış olduğunuz dosyaların cihazınız ile tam uyumlu olması gerekli. ● Cihaz Marka Model ● Android Sürümü Yukarıda ki iki faktörün tam umlulu Fix dosyası gerekli. 》Ekteki Fix dosyasını bi nedeyin...
  9. CaN

Rica ederim hocam
  10. CaN

Magisk’in istikrarlı sürümü olan Magisk 26.1 çıktı. Bununla beraber, Magisk yenilendi ve SELinux sorunu çözüldü. Root erişiminin kötü niyetli kullanılmaması için de bazı değişiklikler yapıldı. Magisk App: Magisk 26.0, Magisk uygulaması için bir dizi yeni özellik ve geliştirmeler içerir. Bu...
  11. CaN

Nedir? Android Cihazlarda Root - Faydaları ve Zararları

Android cihazlarında root yapma, kullanıcılara daha fazla kontrol sağlayan bir işlemdir. Root işlemi, cihazınıza tam erişim sağlamak için bir dizi adımı içerir ve bu, kullanıcıların özel ROM'lar, çekirdekler ve uygulamalar yüklemelerine olanak tanır. Ancak, root yapmak cihazınızın güvenliğini...
  12. CaN

Root Android 13 Sürümüne Sahip Samsung Galaxy Cihazlara Root Yapma - Yeni Yöntem | Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (Wi-Fi) Modelini Root Yapmak Merhaba Arkadaşlar. Yakın zamanda almış olduğum Samsung Galaxy Tab S6 Lite modelini Root Yapmak istedim. Bilindik yöntemler den başladım öncelikle ama her seferinde sonuç başarısız oldu. Yaklaşık bir hafta denedim ara ara sonrasında...
  13. CaN

Nedir? Fastboot - Nedir?

Fastboot, Android işletim sistemi tarafından desteklenen bir kurtarma modu protokolüdür. Fastboot modu, bir Android cihazının önyükleme yükleyicisinden (bootloader) önyükleme işleminin yapılmasına izin verir ve cihazın yazılımının yeniden yüklenmesi, köklendirilmesi veya başka özelleştirmelerin...
  14. CaN

Nedir? Magisk - Nedir?

Magisk, Android işletim sistemli cihazlar için özel olarak tasarlanmış bir sistem yamalama aracıdır. Bu araç, Android cihazlarda root erişimi sağlamak, sistem dosyalarını değiştirmek, özel ROM'lar yüklemek ve diğer gelişmiş özellikleri kullanmak için kullanılır. Magisk, birçok farklı Android...
  15. CaN

Yardım Power tuşu içine kaçmış

Rica ederim hocam
  16. CaN

Wallpaper Wallpaper FHD | PC Duvar Kağıtları - 3

Soru ve destek almak için doğru yere konu açınız.
  17. CaN

Yardım Power tuşu içine kaçmış

Telefon servisine götürün
  18. CaN

Yardım Geliştirici seçeneklerini kapatamama

Sormuş olduğunuz soruya cevap buldunuz mu hocam ?
  19. CaN

Yardım Rom yükledikten sonra telefoto kamera çalışmıyor

Sormuş olduğunuz soruya cevap buldunuz mu hocam ?
  20. CaN

Rom Noble 2A Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

🙂 dosya olarak ekleyebilirsin kardeşim. Normalde bu tip Uygulamaları sadece Premium üye kısmında patlıyoruz. Orayada yakın zamanda uygulama yükleyeceğim inşallah.
Üst Alt