Arama sonuçlarınız

1. fumutb

Duyuru Logo Güncelleme

gayet guzel olmus kardesim
  2. fumutb

Minimal ADB and Fastboot | Kurulum - Dosyalar

eline saglik kardesim
  3. fumutb

Rom Noble 3.3 PALMI - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Merhaba daha iyi batarya performansi almak icin kerneli kurarken ayarlarinin nasil yapilmasi lazim ?
  4. fumutb

Noble Rom - Tecrübe Aktarım Alanı

Valla ne kadar dogru bilmiyorum ama ben mustafanin kerneli kurarken stock - yi seciyorum
  5. fumutb

Nasıl Yapılır? Google Cam - Noble Rom Kamera Fix

Paylastigin Gcam go yu yukledim suanlik isimi goruyor gibi tesekkurler
  6. fumutb

Nasıl Yapılır? Google Cam - Noble Rom Kamera Fix

Merhaba Flash acik fotograf cektigimizde kamera donuyor ve kapaniyor ayarlarini nasil yapmak lazim
  7. fumutb

Rom Noble 2B - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Masallahi var cihazinin degerini bil :DD kurulum yapmadan once wipe yapiyorum kurulum yaparken clean install seciyorum rom kuruldukdukdan sonrada uzerine kerneli kuruyorum kerneldede ayarlara dokunmuyorum sadece stock - modunu seciyorum bi o kadar
  8. fumutb

Rom Noble 2B - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Valla pazar aksami kurdum pazartesi biraz erken bitiyodu kullandim daha alismamistir sistem diye bugun sabah yeni paylastin kerneli kurdum sabah 97 di oglen 3 gibi falan sarj 25 e dustu oyun falan oynamiyorum 2 saat falan ekran acik suresi aldim akti gitti sarj sasirdim 2A da daha memnundum...
  9. fumutb

Arkadaslar yukleyip deneyen varmi ben 2A dan 3.3 e gectim sarj olarak pek begenmedim 3.3 u olmazsa duruma gore buna veya 2A ya donuyum diyorum ?
  10. fumutb

Rom Noble 3.3 PALMI - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Pazar gunu 2A dan 3.3 e gectim kerneli kurarken stock - sectim temiz kurulum yaptim bugunde guncel kerneli yukledim yine stock - secerek ama gozlemledigim kadariyla 2A nin sarj suresi daha iyiydi 3.3 de daha cabuk bitiyor
  11. fumutb

Kernel Kernel - Samsung Galaxy Note 9 ve S9/S9+ Serisi - Noble 2A Sonrası

Siraraki hedef 3.3 icin on kamera problemi cozumu 😅
  12. fumutb

Nedir? Knox - Nedir?

Emegine saglik
  13. fumutb

merhaba on kamerada uyarı kamera basarısız hatası alıyorum hdr kapalı ne yapmam lazım
  14. fumutb

Valla her zaman cozum odaklisin ve kimse magdur olmasin diye cabaliyosun cevapliyosun ugrasiyosun seni cok takdir ediyorum kardesim saol varol
  15. fumutb

Gunaydin kardesim 10. Noble ROM'un keyfini çıkarın. Fakat bu sürümde Kamera dosyasını kurmanız gerektiğini unutmayın. 11. Kamera Dosyasını TWRP den kurulum yapmak için "Install" giriş yapın ve aşağıdaki dosyayı yükleyin. TWRP üzerinden Reboot kısmından System diyerek Cihazı yeniden başlatın...
  16. fumutb

merhaba kamerada sorun varmı bazı siteler arka kamerada sorun oldugunu soylıyor ?
  17. fumutb

Galiba Hatali yazmissinda kardesim ona sasirdim :)) 3.2 daha akici daha iyi diye
Üst Alt