Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Masallahi var cihazinin degerini bil :DD kurulum yapmadan once wipe yapiyorum kurulum yaparken clean install seciyorum rom kuruldukdukdan sonrada uzerine kerneli kuruyorum kerneldede ayarlara dokunmuyorum sadece stock - modunu seciyorum bi o kadar
Valla pazar aksami kurdum pazartesi biraz erken bitiyodu kullandim daha alismamistir sistem diye bugun sabah yeni paylastin kerneli kurdum sabah 97 di oglen 3 gibi falan sarj 25 e dustu oyun falan oynamiyorum 2 saat falan ekran acik suresi aldim akti gitti sarj sasirdim 2A da daha memnundum...
Pazar gunu 2A dan 3.3 e gectim kerneli kurarken stock - sectim temiz kurulum yaptim bugunde guncel kerneli yukledim yine stock - secerek ama gozlemledigim kadariyla 2A nin sarj suresi daha iyiydi 3.3 de daha cabuk bitiyor
Gunaydin kardesim
10. Noble ROM'un keyfini çıkarın. Fakat bu sürümde Kamera dosyasını kurmanız gerektiğini unutmayın.
11. Kamera Dosyasını TWRP den kurulum yapmak için "Install" giriş yapın ve aşağıdaki dosyayı yükleyin. TWRP üzerinden Reboot kısmından System diyerek Cihazı yeniden başlatın...