Arama sonuçlarınız

1. fumutb

Rom Noble 3.2 PIZZO - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

@Tek Bilgin gunaydin kardesim 2A dan farkli olarak neler var ve sence suan gecilirmi yoksa biraz daha stabil olmasini beklemek mi lazim ?
  2. fumutb

Rom Noble 2A Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

Merhaba arkadaslar mustafanin kernelini kurdum ama sarj cabuk bitiyor sanki Iyl sarj suresi almak icin kurulumda kernel ayarinda neleri secmek gerekiyor eica etsem biri bana detayli anlatabilirmi ?
  3. fumutb

Rom Noble 2A Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

Acaba kurarken ayarlarinimi yanlis yaptim stock olani sectim gerisinde herhangi bir degisiklik yapmadim devam dedim hep
  4. fumutb

Merhaba arkadaslar Mustafa arkadasimizin kernelini kurdum fakat sarj hizli bitiyor gibi en iyi sarj suresi icin kernel ayarlarini nasil secmemiz lazim detayli anlatabilirmisiniz ?
  5. fumutb

Dondurmakdan kastim package disabler tarzi silmeden komple devre disi birakmak hocam valla sende her soruma cevap veriyosun Allah razi olsun senden :)
  6. fumutb

Kaldirmadan sadece dondurabilecegim devre disi birakabilecegim bi uygulama varmi ?
  7. fumutb

Gereksiz uygulamalari dondurmak ve kaldirmak icin ne yapmamiz gerekiyor package disabler pro kullaniyordum ama calismiyor
  8. fumutb

Bende o smart viev logosu vsde yok hicbirsey yok :)
  9. fumutb

Bende menüsü logosu adi vs hiçbirşey yok smart viev adina o özellik tamamen yok olarak çıktı birşeyleri eksik kurdum galiba ama anlayamadım
  10. fumutb

Günaydın arkadaşlar baya bi uğraştım ama sonunda kurdum fakat şöyle bi sorun var smart viev ( telefondan tvye ekran yansıtma) çıkmıyor telefonda bunun için kurulumda neyi seçmek lazım neyi eksik yapmışım 🤔
  11. fumutb

merhaba twrp yuklerken odinde pass diyor ama telefonda downloadingde kalıyor ne yapmam lazım
  12. fumutb

Kernel Kernel - Samsung Galaxy Note 9 ve S9 Serisi

Ilgin ve alakan icin saol kardesim aynen herkes faydalansin guncel halinden
  13. fumutb

Kernel Kernel - Samsung Galaxy Note 9 ve S9 Serisi

Merhaba suan 2.9 noble icin en kararli guncel kernel hangisi ?
Üst Alt