Arama sonuçlarınız

1. CaN

Eski 6600 ile ilgili günlüğümden notlar

Bir zamanların efsanesi diyebiliriz gerçekten. Bu cihazla doğrudan tanışma fırsatım olmadı. Hep birilerinin elinde görüyordum ve çok beğeniyorum ama fiyatı o zamanın şartlarında pahalıydı. Bu cihaz çıktığı zaman genel kullanımı baya yaygın olduğunda bende Nokia 1100 Siyah vardı. ? Sonrasında...
  2. CaN

Wallpaper Wallpaper FHD | Mobil Duvar Kağıtları - 11

Wallpaper FHD | Mobil Duvar Kağıtları - 11 Mobil cihazlarınız için birbirinden güzel ve kaliteli bir arşiv ile yeniden karşınızdayız. Uzun zamandır derlenmiş olduğum Mobil Cihazlarınız için en iyi wallpaper leri sizler için paylaşıyorum. Wallpaper indirmek için resimlerin üzerine tıklamanız ve...
  3. CaN

Wallpaper Wallpaper FHD | Mobil Duvar Kağıtları - 10

Wallpaper FHD | Mobil Duvar Kağıtları - 10 Mobil cihazlarınız için birbirinden güzel ve kaliteli bir arşiv ile yeniden karşınızdayız. Uzun zamandır derlenmiş olduğum Mobil Cihazlarınız için en iyi wallpaper leri sizler için paylaşıyorum. Wallpaper indirmek için resimlerin üzerine tıklamanız ve...
  4. CaN

Wallpaper Wallpaper FHD | Mobil Duvar Kağıtları - 9

Wallpaper FHD | Mobil Duvar Kağıtları - 9 Mobil cihazlarınız için birbirinden güzel ve kaliteli bir arşiv ile yeniden karşınızdayız. Uzun zamandır derlenmiş olduğum Mobil Cihazlarınız için en iyi wallpaper leri sizler için paylaşıyorum. Wallpaper indirmek için resimlerin üzerine tıklamanız ve...
  5. CaN

Wallpaper Wallpaper FHD | Mobil Duvar Kağıtları - 8

Wallpaper FHD | Mobil Duvar Kağıtları - 8 Mobil cihazlarınız için birbirinden güzel ve kaliteli bir arşiv ile yeniden karşınızdayız. Uzun zamandır derlenmiş olduğum Mobil Cihazlarınız için en iyi wallpaper leri sizler için paylaşıyorum. Wallpaper indirmek için resimlerin üzerine tıklamanız ve...
  6. CaN

Google, masaüstü web uygulaması kurulumlarının 2021'de neredeyse üç katına çıktığını söylüyor

Web uygulamaları, bu noktada on yıldan uzun bir süredir masaüstü bilgisayarlarda popüler olmuştur, ancak son birkaç yılda, daha yeni API'ler ve yetenekleri onları daha da yetenekli hale getirdi. Google ayrıca Chrome'daki web uygulamalarının, tıpkı Android için Chrome'da olduğu gibi masaüstü...
  7. CaN

Haber Rusya'ya ürün ve hizmet satışını durduran şirketler

Rusya’nın Ukrayna’ya harekâtı, Batı ülkelerden büyük tepkiyle karşılaşırken Rusya’nın tepkilere rağmen geri çekilmemesi üzerine yaptırımlar başladı. Rus yönetimini ve Rus vatandaşları her alanda kısıtlayan yaptırımlar, özellikle Avrupa Birliği üyesi ülkeler, ABD ve Kanadalı şirketler tarafından...
  8. CaN

Wallpaper Wallpaper FHD | Mobil Duvar Kağıtları - 7

Wallpaper FHD | Mobil Duvar Kağıtları - 7 Mobil cihazlarınız için birbirinden güzel ve kaliteli bir arşiv ile yeniden karşınızdayız. Uzun zamandır derlenmiş olduğum Mobil Cihazlarınız için en iyi wallpaper leri sizler için paylaşıyorum. Wallpaper indirmek için resimlerin üzerine tıklamanız ve...
Üst Alt