Arama sonuçlarınız

1. kung

Nasıl Yapılır? Device Tree nasıl yapılır?

Rom yapabilir hangi romu yapicaksa kaynak kodunu indirsin zaten genelde kaynak kodunu aldığı yerde nasıl yapılacağını yazılıdır ben rom derlemesi yapmadım Kernek amatör yapıyorum Mustafa daha iyi bilir onu alanı sonucda rom ve kernel yapmak sabır işi hatalar olucak ve hataları düzeltmeye...
  2. kung

Nasıl Yapılır? Xiaomi Telefonunda Dahili Bellek Arttırma Yöntemi

Evet gayet güzel telefonda kulan istersen bilgisayarda kulan SD kar gibi bozuldu derdi yok işin bitince çıkar cebine koy cantana koy resimlerini uygulamalarını yanıda taşı tek birşey kaldı yarın twrp Fox kurtarma ile test edicem görüp görmediğini ama bu şekilde görüyorsa orda görmesi gerekiyor...
  3. kung

S9 plus denedim orda sorunsuz çalışıyor poco x7 pro güzel calisiyor redmi note 11 test edicem zaten orda calisicak telefondan içine atılan zip ve APK dosyarini bozmuyor asla
  4. kung

Güzel calısıyor sorunsuz telefon & bilgisayar ıcın
  5. kung

Magisk KernelSU & Magsik için Modüler - Banka Uygulamaları için Root Gizlemeye yarıyor

İki araca ihtiyaziniz var 1 lsoposed 2 bootloaderspoofer iki aracda yukarida yüklü indirin lsposed olan zip paketini ksu yükleyin arkasında. bootloaderspoofer APK kurun telefonu yeniden başlatın sonra lsposed gelip bootloaderspoofer aktif edip yapi krediyi işaretleyin sonra yapı kredini...
  6. kung

Bundan bir tane aldım test edicem telefonda bakalım nasıl yazilimlari bozmadan içine alıp tekra geriye yuklucem yazarım
  7. kung

Misal Yeni çıkan poco x7 x7 pro SD kart girişi yok onu için bu tür bir yedekleme şekli kulanila bilir 8 16 32 64 128 265 512 1 TB 2 TB
  8. kung

Magisk KernelSU & Magsik için Modüler - Banka Uygulamaları için Root Gizlemeye yarıyor

Bunu gapps yapısı bir romda test etimi özel rom rom yazar normalde uygulmalar başlarken enparda bu şekilde bir ibare olmadı seni romda rahatlıkla çalışması gerekiyor key attestation calisdimi ? Tam sertifikayı göstermesiyle sertifika kısmı kirmizi ise varsa çalışan bir key box burdan yollarım
  9. kung

Enpara olmadığı için hatırla kısmını tabiki kulanamiyorum ama diğer telefonumda Redmi note 11 test ettim KSu kernel ile orda root algılamadi normal şekilde açıldı tabiki losposed modülü bootloaderspoofer kulanarak bootloaderspoofer modülü devre dışı bırakınca kimlik bilgisini yazmaya...
  10. kung

https://t.me/noblerom/274494 buraya girip telegramdan telefonuna uygun KSu kernel ve gurubun deposuna girince APK KSu indirin unutmayin magsik kaldirin KSu kernel kurma dan önce magsik root kaldır sonra KSu kerneli kur
  11. kung

magsik ile deneyin root yine algilma olursa Ksu deneyin magsik kaldırıp tüm moduleri yükle sıraya gelince sadece trikey store ılık olarak yükle sonra tüm moduleri yukleye bilirsin magsik modulerin bazini aksiyon butonları çıkacak özelik key box yenilemek için kulana bilirsin Tsupport advence...
  12. kung

Bende olmuyor verilerini silin tekra de eyin KeyAttestation bu sürüm sizde calismiyorsa diğer alt sürümü yukleyin normalde çalışması gerekiyor ben s9 plus çalışıyor sorunsuz
  13. kung

Enpara da yapı kiredi gibi. OEM kilidine bakiyor onuda bootloaderspoofer kulanip verileri silip tekra calistirin duzelicek
  14. kung

Yapı kiredi uyguladigin işlemin aynısını enparaya uygula en paranı verilerini sil sonra tekra çalıştır benim hesabı yok yanış giriş diyor sen kendi olanı girince hesabına giriceksin
  15. kung

Yapı kirdeyi uyguladigin şeyi enparayara uygula sonra enparani verilerini sil yeniden başlat duzelicek bootloaderspoofer kulan
Üst Alt