Arama sonuçlarınız

1. CaN

Magisk KernelSU Magisk integrity Box v9 - Google integrity Fix V9 - 11.07.2025

Android dünyasında güvenlik ve sahtecilik tespiti her geçen gün daha da önem kazanıyor. Özellikle rootlu, modifiye edilmiş veya özel ROM kullanılan cihazlarda uygulamaların çalışmasını engelleyen sistemlerin başında Google Play Integrity API ve buna karşı geliştirilmiş çözümlerden biri olan...
  2. CaN

Wallpaper Kas Gücü ve Estetik: En İyi Dodge Challenger Duvar Kağıtları

Amerikan kas arabalarının efsanelerinden biri olan Dodge Challenger, güçlü motoru, kaslı tasarımı ve ikonik duruşuyla otomobil tutkunlarının gözdesidir. Bu etkileyici aracın farklı modellerini ve renk varyasyonlarını içeren Dodge Challenger duvar kağıtları, hem performansın hem de estetiğin...
  3. CaN

Wallpaper Joker Duvar Kağıtları: Kaosun Sanat Hâline Geldiği Anlar

Joker, çizgi roman dünyasının en karmaşık ve unutulmaz kötü karakterlerinden biri olarak yalnızca Gotham şehrini değil, sinema tarihini de derinden etkilemiştir. Psikolojik derinliği, karanlık mizah anlayışı ve kaosa duyduğu saplantılı tutkusuyla Joker; hem korkutucu hem de büyüleyici bir...
  4. Joker - Resim

Joker - Resim

5. 20250710_094325.webp

20250710_094325.webp

6. CaN

Çözüldü Önceki Rom a dönüş hk.

📱 Samsung Galaxy Cihazlarda Android Sürümünü Düşürme (Downgrade) – Detaylı Rehber Samsung Galaxy cihazlarda Android sürümünü düşürmek, yani daha önceki bir yazılım versiyonuna dönmek birçok kullanıcı için ihtiyaç olabilir. Örneğin Haziran ayında gelen bir güncelleme sonrası cihazda yavaşlama...
  7. CaN

Deneyip bilgi verirseniz sevinirim hocam.
  8. CaN

Odin ile bir önceki sürüm romu yükleyebilirsiniz hocam. Ben daha önce yükledim. YouTube video vardı. Bazen ektra işlemler gerekiyor.
  9. CaN

Yardım Samsung N-985F Yükleme Hk. - ExtremeROM Yükleme Yardım

Odin ile Stok Rom Yükleyerek Geçebilirsiniz hocam. Ben daha önce bu şekilde geçiş yaptım.
  10. CaN

Wallpaper Black BMW Duvar Kağıdı – Gücün ve Asaletin Arka Planla Buluşması

Siyah BMW duvar kağıtları, otomobil tutkunlarının ekranlarını lüks, güç ve zarafetle buluşturan en popüler görsel tercihler arasında yer alır. Özellikle BMW'nin sportif hatları ve agresif tasarımı, siyah rengin gizemli atmosferiyle birleştiğinde ortaya etkileyici bir görsellik çıkar. Black BMW...
  11. CaN

Wallpaper BMW M Serisi Duvar Kağıtları – Gücün ve Estetiğin Ekrana Yansıması

BMW M Serisi, sadece bir otomobil değil; performansın, mühendisliğin ve sportif şıklığın zirvesidir. Bu eşsiz serinin her bir modeli; agresif hatları, aerodinamik detayları ve motor sesiyle adeta pistten kopup ekranınıza taşınıyor. BMW M3, M4, M5, M8 ve diğer efsanevi modeller, yüksek...
  12. CaN

Wallpaper Doğa Resimleri Duvar Kağıtları – Ruhunu Dinlendiren Manzara Görselleri

Hayatın karmaşasından uzaklaşıp kendinizi doğanın huzurlu kucağına bırakmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Doğa temalı duvar kağıtları; yemyeşil ormanlar, masmavi gökyüzü, sisli dağlar, berrak göller ve çiçeklerle bezenmiş kırlarla size eşsiz bir görsel deneyim sunar. Bu görseller sadece...
  13. CaN

Wallpaper Ford Mustang Duvar Kağıtları

Efsanevi Amerikan kas gücünü temsil eden Ford Mustang, sadece otomobil tutkunlarının değil, hız, tasarım ve özgürlüğü bir arada arayan herkesin hayallerini süsleyen bir ikon. Mustang’in agresif tasarımı, ikonik ön ızgarası ve kaslı gövde çizgileri, onu sıradan bir spor arabadan çok daha fazlası...
  14. CaN

Rom Noble 5.0 Beta CALABRIA III - Android 15 OneUI 7.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom

Bunu deneyebilirsin yardımcı oluyor takılmaya KernelSu ile https://www.tkbilgin.com/forum/kaynaklar/magisk-integrity-box-v8-google-integrity-fix-v8-01-07-2025.55/ Sorun oluyor hocam. Sırf bu yüzden 3 telefon kullanıyorum :)
  15. CaN

Aşağıdaki adresten indirebilirsin hocam. Ben Endonezya Stok Rom Kullanıyorum https://samfw.com/firmware/SM-N985F/XID
  16. CaN

Yüklediğim Stok Rom Arkadaşlar.
  17. CaN

Bu odin uygulaması ile denermisin hocam.
Geri
Üst Alt