Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Google play sistem güncellemesi 1 Mart 2022 kaldı ise bu uygulamayı yükleyin. Telefonu kapatıp acım tekra güncellemi deneyin bakalım degişim olucakmı...
Bunu kulana bilirsin apk zip daha
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anhlt.easyunlock
google play dan indirip kulana bilrsin
Özelikleri.
Kolay Kilit Açma
AYAR
HİZMETİ DURDUR
Ekran Kilidini Aç
telefonu çevir
2 kez)
Elinizi yakınlık sensörü üzerinde sallayın
1 saniye...
Zip paketlerini kulanmayın sorun teşkil ede bilir direk telefonu ayarlarından yapın daha iyi olur siz bilirsiniz sizin icin hemen bulup yuklucem denersiniz
Dex sorun olanlar bu ikisini twrp yukleyin sonra dex test edin bunları kurasanız ses müdale edemesinizi karnelden bilginiz olsun unumuştum onuda söyleyim
1. Mobil cihazınızda bildirimler panelini açın ve paneli aşağı sürükleyin. Ardından, özelliği açmak için DeX tuşuna basın.
2. [PC’de DeX] ögesini seçin.
※ Bir seçim seçeneği yerine [TV veya monitörde DeX] görünürse, pencerenin sağ üst köşesindeki [Diğer seçenekler] ögesini seçin ve ardından...
S9 plus oluyor 2.8 yukleyip eski karneli yuklersen telefonu ekranı gelmiyor macburen eklentiyide yuklemek zorunda kalınıyor. 2.7 zaten sorun yok eski karneli ondan kulanılıyor 2.8. Eski karneli kulanmak isteyen ve karanlık ekran ile karşılaşlar icin arkasından ekletiyi yuklemesi gerekiyor...
Selam kardeşim biri 2.7 ve altın icin biride 2.8 icin ekleti ile 2.8 kulanılıyor yinede bazı ayarlar yapılırsa işe yaraya bilir yarım ila 1 saat uzaya bilir süre bakalım 13 degişe bilir durum
2.8 romda eski karneli kullanmak istiyorsanız bunu karneli twrp yükledikten sonra hemen arkasından twrp yükleyin ve işlem tamamdır kulana bilirsiniz eski karnelide yanına yüklüyorum
Yüklerken bir hata var bende s9 plus kullanıyorum kamerada sorun yok tüm özelikler calışıyor yüklemeyi sd kart yapmayın direk PC den telefon hafızasına atıp yükleyin tanıdığım ilik s9 plus sorunu şimdi bunu görüyorum kendim ve yine bir kackişi yüklemede bir sorun yaşamadık bu denli...
Andord 13 geciş hazırlığı bir nevi andord 13 daha yumuşak oluyor oyuzden 2.8 geçiş romu diye biliriz. Evet bende kamera sorunu yok cökme yapmıyor gayet iyi makine iyi hızlı yanıt veriyor sizde test edin şimdilik 13 gelene kadar bunula idare edicez kolay bir iş degil yazılıp yapmak...
Resimleri atıyorum oem kilidi açmak için işaretli resimleri takip et. Nobre yazan numaralı yer göreceksin orayı kırmızı cizgi cekicem oraya 4 sefer tıklamanız lazım arkasından kilit açılacak oraya girip usb açacaksın resimde gösterdim sorun olursa haber ver