Arama sonuçlarınız

1. CaN

Nasıl Yapılır? Samsung Notes'un Senkronize Olmama Sorununu Düzeltme Yöntemleri

Samsung telefonlar birçok uygulama önceden yüklenmiş olarak gelir ve bunlardan biri de Samsung Notes'tur. Android platformuyla ve özellikle Samsung telefonlarla sınırlı olsa da, Samsung Notes'ta oluşturulan notları Windows ve diğer Samsung telefonlarda görüntüleyebilirsiniz . Ancak bazı...
  2. CaN

Nasıl Yapılır? Android ve iPhone'da Yalnızca Wi-Fi Üzerinde Çalışan Google Haritalar İçin En İyi Düzeltme Yöntemleri

Google Haritalar'ın çalışması için mobil veri veya Wi-Fi gerekir. Çevrimdışı haritaları da indirebilirsiniz, ancak farklı özellikleri kullanmak ve çevrimdışı verileri güncellemek için yine de internete ihtiyacınız olacak. Peki ya Wi-Fi yoksa? Ne yazık ki, Google Haritalar birçok Android ve...
  3. CaN

Nasıl Yapılır? Samsung Notes Uygulamasının Çalışmaması Nasıl Düzeltilir?

Temel Düzeltmeler Eklentileri Devre Dışı Bırakma: Notlar uygulamasını açın > Ayarlar > Araç Çubuğu Eklentisi > Eklentileri Devre Dışı Bırak. Samsung telefonunuzda tarih ve saati kontrol edin: Ayarlar > Genel yönetim > Tarih ve saat > Otomatik tarih ve saat seçeneğini etkinleştirin. Notes...
  4. CaN

Nasıl Yapılır? Android'de Wi-Fi Aramalarının Çalışmaması Sorununa Yönelik En Çözüm Yöntemleri

Wi-Fi araması, hücresel aramalarınızı Wi-Fi üzerinden yapmanızı sağlayan kullanışlı bir özelliktir. Bir Wi-Fi ağına erişiminiz olduğunda ve sesli aramalarınızın daha net bir şekilde keyfini çıkardığınızda oldukça kullanışlıdır. Normal sesli aramalar otomatik olarak Wi-Fi ağınız üzerinden...
  5. CaN

Yardım Extreme Rom Root Hk.

Ana ekran?
  6. CaN

Nasıl Yapılır? Google Play Store'da Ülke Değiştirilemiyor Hatasını Düzeltme Yöntemleri

Play Store'da doğru ülkeyi ayarlamak çok önemlidir çünkü Play Store'da göreceğiniz içeriği belirler. Play Store'daki bazı uygulamalar, oyunlar ve diğer veriler yalnızca belirli ülkelerle sınırlıdır. Bu gibi durumlarda, kullanıcılar Play Store ülkeleri mevcut ülkelerinden farklıysa yerel...
  7. CaN

Nasıl Yapılır? Google Kişiler ve Samsung Kişiler: Kişileri Kaydetmek ve Yönetmek İçin Hangi Uygulama Daha İyi?

Stok Android işletim sistemli telefonlar dışında , diğer tüm Android telefonların kendi temel uygulama setleri vardır. Samsung Galaxy telefonlarını örnek alalım. Samsung'un Galaxy akıllı telefonlar için bir sürü uygulaması var. Bunlar arasında Telefon uygulaması, Mesajlar, Tarayıcı, Dosyalar...
  8. CaN

Oda garip zaten yanlış olması da zor bir ihtimal. KernelSU ekran resmini atarmısın dostum buradan.
  9. CaN

Exewme rom 2.6.1 zaten KernelSU ile birlikte kurulu geliyor. Sizin buna bi işlem yapmanıza gerek yok. Kurulumda bir hata yapmadığınız sürece bir problem çıkmıyor. Bunu size daha öncede söyledim hocam. Aşağıdaki .apk yükleyin, KernelSU uygulamasını Güncelleme Yapmayın.
  10. CaN

Nasıl Yapılır? Samsung Kişileri Yerine Google Kişileri Nasıl Kullanılır?

Samsung Galaxy telefonlar birçok önceden yüklenmiş uygulama içerir ve bazılarını nadiren kullanacaksınız. Bu önceden yüklenmiş uygulamalar arasında Telefon, Mesajlar, Kişiler, Samsung Tarayıcı vb. bulunur. Ancak bazı Samsung telefon kullanıcıları Samsung uygulamalarından hoşlanmaz . Özellikle...
  11. CaN

Nasıl Yapılır? Samsung Galaxy Telefonlarının Metin Mesajlarını Almaması Sorununu Düzeltme Yöntemleri

Temel Düzeltmeler Hücresel şebekeyi kontrol edin: Telefonunuzda çalışan bir hücresel şebeke olduğundan emin olun. Bunu kontrol etmek için birkaç arama yapmayı deneyin. SIM kartınızı çıkarın ve temizleyin: Samsung Galaxy telefonunuza takılı SIM kartınızı temizlemek için temiz bir mikrofiber bez...
  12. CaN

Nasıl Yapılır? Samsung Mesajları Gönderilmiyor Hatasını Düzeltme Yöntemleri

Birçok Samsung akıllı telefon kullanıcısı, mesaj gönderip almak için Samsung Mesajlar uygulamasını kullanıyor. Bu arada, WhatsApp ve Telegram belirli kişiler ve arkadaşlar için varlığını sürdürüyor. Ne yazık ki, bazı Samsung kullanıcıları kimseye mesaj gönderememe hatasıyla karşı karşıya. Mesaj...
  13. CaN

Nasıl Yapılır? Samsung Telefonların Wi-Fi Ağına Bağlanmaması Sorununa Yönelik En İyi Çözüm Yöntemleri

Akıllı telefonunuz internete bağlı değilse neredeyse hiç kullanılamaz. Samsung telefonunuzda Wi-Fi sorunu mu yaşıyorsunuz ? Bir dakika içerik izliyorsunuz, bir dakika sonra Samsung telefonunuz Wi-Fi ağına bağlanmıyor. Bu, dünya çapında birçok mobil kullanıcının karşılaştığı yaygın bir sorundur...
  14. CaN

Nasıl Yapılır? Android'de YouTube'un Çalışmamasını Düzeltme Yöntemleri

YouTube uygulaması neredeyse tüm Android telefon ve tabletlerde yüklü olarak gelir. Bir çocuğun bile kullanabileceği uygulamalardan biridir. Ancak sorun, YouTube'un Android telefon veya tabletlerde çalışmamasıyla ortaya çıkar . Siz de aynı sorunu mu yaşıyorsunuz? Android telefonlarda YouTube'un...
  15. CaN

Nasıl Yapılır? Android'de Ekran Kaydedicisinin Görünmemesini Düzeltme Yöntemleri

Temel Düzeltmeler Cihazınızın uygun olup olmadığını kontrol edin: Cihazınızın hangi Android sürümünü çalıştırdığından emin değilseniz, Ayarlar uygulamasını kullanın. Android 11 görünüyorsa, cihazınızda Ekran Kaydedici özelliği olmalıdır. Telefonunuzu yeniden başlatın: Ekran Kaydedici özelliği...
  16. CaN

Nasıl Yapılır? Intel Turbo Boost Teknolojisi Nedir ve Nasıl Kapatılır?

⚡ Intel Turbo Boost Teknolojisi Nedir ve Nasıl Kapatılır? Bilgisayar dünyasında işlemci performansı, kullanıcı deneyimini doğrudan etkileyen en önemli faktörlerden biridir. Intel’in geliştirdiği Turbo Boost Teknolojisi, işlemcinin ihtiyaca göre baz frekansının üzerine çıkarak daha yüksek...
  17. CaN

Nedir? Akıllı Telefon (Smartphone) Nedir?

📱 Akıllı Telefon (Smartphone) Nedir? Akıllı telefon, yalnızca arama yapabilen basit bir cihaz olmaktan çıkıp, internet erişimi, gelişmiş işletim sistemleri, yüksek çözünürlüklü kameralar ve milyonlarca uygulama desteğiyle modern yaşamın merkezine oturmuş taşınabilir bir bilgisayardır. Bugün...
Geri
Üst Alt