Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Temel Düzeltmeler
WhatsApp sunucularını kontrol edin : Etkin bir WhatsApp sunucusu kesintisini kontrol etmek için DownDetector'a erişin.
WhatsApp'ı zorla durdurun ve yeniden açın : Uygulamalar arasında geçiş yapmak için ekranın altından yukarı doğru kaydırın ve WhatsApp kartını zorla kapatmak...
1. Yöntem : Google Fotoğraflar Uygulamasındaki Sonuçları Düzeltme
Mobil cihazlardaki Google Fotoğraflar uygulaması, hatalı sonuçları kaldırmanıza olanak tanır ve böylece bir dahaki sefere benzer bir fotoğraf bulduğunda bunu daha akıllı bir şekilde hesaplar.
Adım 1: Mobil cihazınızda Google...
google fotoğraflar yapay zekâ tanıma
google fotoğraflar yüz etiketleme
google fotoğraflar yüz gruplama
google fotoğraflar yüz tanıma
yüz tanıma geliştirme
📶 Akıllı Telefonunuzda Wi-Fi'yi Açık Bırakmalı mısınız?
Günümüzde akıllı telefonlar, hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. İnternete bağlanmanın en yaygın yolu olan Wi-Fi, hem veri tasarrufu sağlar hem de hızlı bağlantı imkânı sunar. Ancak birçok kullanıcı şu soruyu merak eder...
📞 Telegram'da Grup Görüntülü Aramaları Nasıl Yapılır? (Android / iOS / Windows)
Günümüzde çevrim içi iletişim uygulamaları arasında en güvenli ve çok yönlü seçeneklerden biri olan Telegram, artık sadece mesajlaşma değil, aynı zamanda grup görüntülü aramaları ile de öne çıkıyor. Bu özellik...
Android ve iOS'ta Telegram'da Grup Görüntülü Aramaları Yapın
Adım 1: Telegram Android uygulamanızın mevcut grubunu açın. Grup Bilgileri sayfasını açmak için grup adına dokunun. Sesli Sohbet başlatma gibi seçenekler gösterilecektir.
Adım 2: Sesli aramayı anında başlatmak için sohbet görünümündeki...
Wi-Fi Pil Ömrünü Nasıl Etkiler?
Telefonunuzun pil ömrü söz konusu olduğunda, birkaç faktör devreye girer. Ekran açık kalma süresi, arka plandaki uygulama kullanımı vb. Peki Wi-Fi telefonunuzun pil ömrünü etkiler mi? Bunun kesin bir cevabı yok.
Hücresel veriye kıyasla, Wi-Fi kullanımı...
Video Oluşturmak İçin Google Fotoğraflar'ı Kullanın
Video çekmek için iOS veya Android Google Fotoğraflar uygulamasını kullanabilirsiniz. Adımlar neredeyse aynı. Telefonunuzun depolama alanında depolanan medyayı kullanacaksınız. Size nasıl yapacağınızı gösterelim.
Adım 1: iPhone veya Android'de...
android video düzenleme
birden fazla fotoğrafla video yapma
google fotoğraflar müzikli video
google fotoğraflar slayt gösterisi
google fotoğraflar video oluşturma
Temel Düzeltmeler
Google Play sunucusunu kontrol edin : Play Store hizmetinin kullanılabilirliğini doğrulamak için Google Play Durum Panosuna erişin.
Google Play Store'u zorla durdurun ve cihazı yeniden başlatın : Play Store simgesine uzun dokunun, Uygulama bilgileri'ni seçin ve Zorla durdur'a...
Google, Android Uygulama Paketlerini (AAB) yeni bir dosya biçimi olarak benimsemeye ve APK (Android Paket) biçimine veda etmeye hazırlanıyor. Ağustos 2021'den itibaren, bu yeni dosya biçimi standardı Play Store'a yüklenen uygulamalar için kullanıma sunulacak . Ancak .AAB biçimi yalnızca yeni...
Temel Düzeltmeler
WhatsApp sunucu durumunu kontrol edin : Etkin bir WhatsApp servis kesintisini kontrol etmek için Downdetector'ı kullanın.
Beta sürümünden çıkıp kararlı bir sürüme geçin : WhatsApp Beta uygulamasındaki bir hata, PDF dosyalarını indirmenizi engelleyebilir. Bu sorunu düzeltmek...
android whatsapp pdf indirilmiyor
whatsapp belge indirme çözümü
whatsapp dosya indirme hatası
whatsapp dosya indirme problemi
whatsapp pdf indirme sorunu
Samsung Telefonunuzda Akıllı Wi-Fi Kullanın
Akıllı Wi-Fi, Samsung Galaxy telefonlarında bulunan ve kapsama alanında olduğunuzda bilinen Wi-Fi ağlarına otomatik olarak bağlanan bir özelliktir. Bu özelliği kullanmak için Samsung cihazınızda etkinleştirmeniz gerekir.
Adım 1: Samsung telefonunuzda...
galaxy internet bağlantısı sorunları
galaxy wi-fi ayarları
samsung galaxy wi-fi otomatik bağlanma
samsung kablosuz ağ bağlanma
wi-fi otomatik bağlantı etkinleştirme
Google Haritalar'a Birden Fazla Etiket Nasıl Eklenir?
Adım 1 : Haritalar'ı açın ve sol üst taraftaki Haritalar simgesine dokunun.
Eğer iş ve ev için etiketleriniz zaten varsa sağa kaydırın ve Daha Fazla'ya dokunun.
2. Adım: Adresi girmek için sağ alttaki Artı simgesine dokunun . Adresi...
Temel Düzeltmeler
Cihazınızı internete bağlayın: Çoğu durumda bildirim, cihaz internete bağlanır bağlanmaz kaybolur.
Cihazınızı yeniden başlatın: Basit bir yeniden başlatma genellikle teknik sorunları çözer, bu nedenle cihazınızı yeniden başlatın ve bunun işe yarayıp yaramadığına bakın...
Temel Düzeltmeler
Uygulama güncelleme tercihini kontrol edin : Uygulamaları manuel olarak güncelleyemiyorsanız, otomatik olarak güncellemek için uygulama güncelleme tercihini kontrol edin. Google Play Store'u açın > sağ üstteki profil simgenize dokunun > Ayarlar > Ağ tercihlerini genişletin >...
📱 Android’de Uygulama Hatalarını Düzeltme Yöntemleri
Android cihazlar, milyonlarca uygulamayla kullanıcı deneyimini zenginleştiriyor. Ancak zaman zaman uygulamalarda hatalar veya beklenmedik kapanmalar yaşanabiliyor. Bu durum hem günlük kullanımda aksamalara yol açar hem de cihaz performansını...
Temel Düzeltmeler:
Uygulama sunucusu durumunu kontrol edin: Arka uçtaki sorunlar, uygulamaların cihazınızda düzgün çalışmasını engelleyebilir. Bu durumda, Downdetector'a gidin ve ilgili uygulama için herhangi bir sorun bildirilip bildirilmediğine bakın. Bildirilmişse, uygulamayı tekrar...