Arama sonuçlarınız

1. melihcaner

Yardım noble rom 4.2

noble rom 4.2 kullanıyorum s9+ taki home tuşu yani basınç olan tuş kapanmıyormu acaba kullanımı çok engelliyor
  2. melihcaner

Yardım Samsung Galaxy s9 plus

Tekrar yüklemek istiyorum tekrar olur mu bilmiyorum deneyeceğim
  3. melihcaner

Stok rom yükledim kullanıyorum 2 aydır bu şekilde bi sorun yok
  4. melihcaner

Noble Rom 4.2 Samsung S9 Plus Hakkında

Ben daha önce noble rom kurmuştum 4.2 sürümünü başlarda sorun yoktu ama birkaç hafta sonra whatsaptan veya ses kaydetme uygulamasından herhangi biyerden ses kaydı attığımda sesimi kaydetmiyor ama telefon görüşmelerinde çalışıyor şuan da orijinal rom kullanıyorum 2 aydır bi sıkıntı yok noble rom...
  5. melihcaner

Telefona 2 ay önce noble rom 4.2 versiyon yükledim ama telefonla konuşurken veya video çekerken değilde ses kaydı göndermek istediğimde mikrofon aktif gözüküyor ama sesi almıyor bi bilginiz varmı bununla ilgili romdan mı kaynaklı acaba
  6. melihcaner

Yardım TWRP Hatası - Kurulum Sorunu

Açık aslında ama telefonu kapattıktan sonra güç tuşu ses açma ve bixby tuşlarına basılı tutup açılan sayfada OEM off yazıyor daha öncede böyle yazıyordu olmamıştı o yüzden sordum bi akşam bu adımları deneyeyim tekrardan teşekkür ederim
  7. melihcaner

Yardım TWRP Hatası - Kurulum Sorunu

OEM kilidi açık olmasına rağmen burda kapalı gösteriyor twrpye girip rom atıcam twrpye girmiyor
  8. melihcaner

Çözüldü Twrp moduna giremiyorum devamlı yeniden başlatıyor

Çok teşekkür ediyorum oldu çok sağolun
  9. melihcaner

Stok romu nasıl yüklücem bilmiyorum onu sürekli yeniden başlatıyor çünkü o ekrandan çıktığımda
  10. melihcaner

Twrp dosyasını yüklüyorum odin den ama sürekli yeniden başlatıyor oem kilidini açamıyorum ne yapabilirim bu ekranda kalıyor devamlı
  11. melihcaner

Yardım Noble 4.0 ı kurarken sorun yaşıyorum

Ha tamam o zaman bilmediğim için sordum teşekkür ederim
  12. melihcaner

Teşekkür ederim oldu çok sağolun ilginize şuan güvenlikte yüz tanıma çalışmıyor o neden olabilir
  13. melihcaner

buradaki preload ve omr dosyasını nasıl silicem videoda silinmesi gerektiğini söylemişsiniz ve bende dosyaları kurarken skip installed diye bi sekme çıkmıyor o sizde tik olarak seçilmiş gözüküyor neden olabilir
Üst Alt