Arama sonuçlarınız

1. iksir

Nasıl Yapılır? Samsung Galaxy Cihazlarda Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? (Android 10 - Android 14)

çok kez fabrika ayarlarına sıfırladım odin ile farklı yükledim root ladım ama bir türlü düzeltemedim tek yol sürüm yükseltmek ondada bootloader e takılıyorum :) snapdrogan mı değilmi işte onu bilmiyorum menü de nerededir onuda bilmiyorum sanırım bu seride üretilen tabletlerin hepsi aynı...
  2. iksir

Nasıl Yapılır? Samsung Galaxy Cihazlarda Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? (Android 10 - Android 14)

Cevapladığın için teşekkür ederim işte o dediğin olmuyor Bootloader inat etti :) bir türlü kalkmıyor uğraşım sürüm yükseltmek için şimdiki sistem marshmallow optimize hatası veriyor geç açılıyor şu video daki gibi sürüm yükselmek istiyorum bootloader e takılıyorum
  3. iksir

Merhaba Cihazım Samsung SM-T807 Tablet indirme modunda açıyorum ön yükleme kilidini açmak için Vol+ tuşuna basılı tutuyorum ama herhangi bir işlem yapmıyor uzun derken ne kadar süre tahminen basılı tutmalıyım teşekkürler
Üst Alt