Arama sonuçlarınız

1. S

Yardım xioami Note 11 pro format atma

arkadaşlar elimde yurtdışı xiaomi note 11 pro var. bu zamana kadar hep sizden bilgi alarak twrp işlemlerimi gerçekleştirdim gerçekten çok sağolun çok yardımcı oldunuz. bu telefon yurtdışı olduğu için format atınca imei gitme ihtimali var mıdır? ve format atarken hangi seçenekleri seçmeliyim.
  2. S

Rom Noble 4.0.5 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Performans ve Dizayn

hocam google play sistem güncellemesi geldi ama yapılmıyor yapmamamız mı gerekiyor
  3. S

Rom Noble 4.0.5 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Performans ve Dizayn

Hocam bi ara gamebooster i güncelleme diyorlardı hala geçerli mi o yoksa güncelleyebilir miyim
  4. S

Rom Noble 4.0 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom | Performans

Hocam sistemde gezinme ayarini kaydirma yapinca telefonu 1 2 saat kullandiktan sonra geriye donme(back) hareketi çalışmıyor düzeltmek için her defasında yeniden başlatmak zorunda kalıyorum bunun bir çözümü varmı?
  5. S

Rom Noble 4.0 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom | Performans

Hocam yardimlariniz cok tesekkur ederim romu kurdum son olarak ram plus ayarini eklemek icin telefonun rootlu mu olmasi gerekiyor
  6. S

hocam bu yamalı twrp nasıl kuruluyor normalde odin üzerinden .tar uzantılı twrp kuruyordum ama bunu nasıl kuracağımı bilmiyorum tüm işlemleri yaptım fakat telefon note 9 yazısında takılı kaldı galiba twrp yi başka yerden indirdiğim icin oldu
  7. S

Hocam yenilenmiş telefonlarda imei sıkıntısı yaşar mıyım e devlette kayıtlı görünüyor
  8. S

Rom Noble 3.5 SCILLA - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Tamam hocam YouTube den ekledim sorun yok ama bende sadece 2 ve 4 çıkıyor 8 yok acaba telefon 64 gb olduğu için mi
  9. S

Rom Noble 3.5 SCILLA - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Hocam videoyu izledim de videoda ram plusun nasıl eklendiğinde dair birşey yok. Bende hafıza kısmında ram plus diye bir ayar yok
  10. S

Abi bu romda ram plus yok mu benmi yanlış yükledim ayarlarda çıkmıyor?
  11. S

hocam scilla yı kurdum fakat 2 3 gün sonra böyle bir hata aldım ne yapacağıma dair hiçbir fikrim yok tekrardan sıfırlayıp romu kurabilirim ama yine olursa bi anlamı kalmaz
  12. S

hocam zip file is corrupt diye hata alıyorum sürekli ne yapmam lazım ya
Üst Alt