Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Deneyeceğim, umarım 3.7 çok daha stabil olur. Kötü bir rom kesinlikle değil ama 3.6 da o hantallık çok hissediliyor ne yazık ki.
Edit: Noble 2c yi kurdum, gerçekten cihazdaki o hantallık tamamen gitti ayrıca çok daha stabil ne ekranı kaydırırken ki o problemi yaşıyorum nede klavyede hantallık...
Hantallık var maalesef. Orjinal a10 daha iyiydi bu konuda.bu arada bi bu romda dokunmatik sapıtıyor gibi oluyor. Yukarı kaydırıyorum aşağı, aşağı kaydırıyorum yukarı gidiyor. Aod açınca cihaz şarj olmasa bile şarj oluyor gibi görünüyor. Klavyede yazarken bile o hantallık hissediliyor. Pil...
Hocam bu arada odin dosyanın .tar uzantılı olması gerektiğini söylüyor .zip dosyasını .tar uzantısınamı çevireceğiz nasıl olacak ? Epey uzak kalmışım samsungdan..
Ben s3 ile tanışmıştım samsungla daha sonra hep oneplus cihazlara geçmiştim. Bende normalde e sim destekli iphone var ama bankacılık işlemlerim için ayeı hatla bu cihazı kullanıyorum ve evet harika cihaz.
Öncelikle paylaşımlar ve açıklayıcı anlatımlar için teşekkürler. Note 9 var elimde ve vazgeçemiyorum. Pilini yeni değiştirdim bu rom ile dahada güzel olacak gibi. Kullanmaya devam..