Rom Noble 2.9 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 6,422
Merhaba telefonuma Noble 2.9 ya da 3.0 kurmayı düşünüyorum. Bankacılık ya da diğer finans uygulamalarını kullanmamda bir sorun oluşturur mu ?
Kısacası güvenli midir?
Ayrıca Noble yüklemesi yapacaksanız 2.9 yada 2.8 yükleyin. Çünkü 3.0 henüz yeni çıktı ve sorunları var.

• Beğen
Tepkiler: CaN
Merhaba arkadaslar rom kurma islerine acemiyim stock kullaniyorum ama artik kurmam gerektigini fark ettim en sorunsuz olan 2.8 mi 2.9 mu hangisini kurmaliyim

• Beğen
Merhaba arkadaslar rom kurma islerine acemiyim stock kullaniyorum ama artik kurmam gerektigini fark ettim en sorunsuz olan 2.8 mi 2.9 mu hangisini kurmaliyim
En sorunsuz 2.8 ve 2.9 şuan da bu sürümler. 3.0 Beta bu yüzden bazı eksiklikleri var. 2.9 kurmanızı tavsiye ederim

@taskinaydin @Sahin42 @kung sizler ne dersiniz bu duruma. Ben 2.8 kullanıyorum hiçbir uygulamada güvenlik sorunu yaşamadım.
Noble Rom' u çıkar çıkmaz, download bitmeden kurmaya başlayan biz, yeni sürüm hatta versiyon değiştiği halde kurmadık konu bile açılmadı henüz :) yaşlanıyoruz sanırım :)

şaka bi yana tecrübe artık kararlı sürüm ve stabilite arıyor diyebilir miyiz hocam ? ne diyorsunuz ?

Selamlar...

• Beğen
Hocam videodaki her şeyi yaptım ram plus seçeneği geldi fakat ram plus kapalı diyor ram boyutu seçmeme izin vermiyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230218-003742_Device care.jpg
    Screenshot_20230218-003742_Device care.jpg
    42.8 KB · Görüntüleme: 4
  • Screenshot_20230218-003756_Device care.jpg
    Screenshot_20230218-003756_Device care.jpg
    36.9 KB · Görüntüleme: 4
  • Beğen
Noble Rom' u çıkar çıkmaz, download bitmeden kurmaya başlayan biz, yeni sürüm hatta versiyon değiştiği halde kurmadık konu bile açılmadı henüz :) yaşlanıyoruz sanırım :)

şaka bi yana tecrübe artık kararlı sürüm ve stabilite arıyor diyebilir miyiz hocam ? ne diyorsunuz ?

Selamlar...
Yok konu hazır ama kuramadım henüz. Deprem nedeni ile yogunum...

Merhaba arkadaslar 2.9 romu icin kernel olarak kendi kernelinimi kuruyum yoksa mustafa arkadasimizin yaptiginimi hangisi daha kararli oyun falan oynamam telefonda onemli olan hata sorun vs olmasin sarji iyi gitsin stabil calissin

• Beğen
Etiketler
android 12 rom custom rom indir galaxy rom indir noble noble 2.9 noble rom indir samsung note 9 rom samsung rom indir
Üst Alt