Rom Noble 3.7 CALABRIA - Android 13 One UI 5.1.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 8,314
3.7.1yayınlandı ama şuanda gene kurmayacam biraz daha zaman geçsin daha çok sorunlar düzeltilsin ufak ama önemli sorunlar can sıkıyor..

• Beğen
Tepkiler: CaN
3.7.1yayınlandı ama şuanda gene kurmayacam biraz daha zaman geçsin daha çok sorunlar düzeltilsin ufak ama önemli sorunlar can sıkıyor..
Evet bu konuda haklısınız ? ben merak ediyorum. Bakalım iş yoğunluğundan fırsat kalırsa bi ara kurma niyetim var.

1 2 saat önce tekrar kurup bir kaç deneme yaptım bilgi amaçlı söylüyorum denemek isteyenlerin fikri olsun telefon uygulaması çalışmıyor yani sizi arayana cevap veremiyorsunuz bunu farklı bi telefon uygulaması kullanarak çözebilirsiniz küçük takilmalar var klavye açılmaması ana ekrarnın geç gelmesi vs vs ..
romu hala kullanıyor musunuz? Başka rastladığınız hatalar sorunlar vs var mı ? Deneyimlerinizi aktarır mısınız?

Etiketler
noble 3.7 noble rom download samsung galaxy andeoid 13 rom indir samsung galaxy note 9 rom samsung galaxy s9 serisi rom indir
Üst Alt