Haber 18 yaşındaki Yunus Emre, 2 santimetreyle hayatta kaldı

18 yaşındaki Yunus Emre, 2 santimetreyle hayatta kaldı

Hatay’da 18 yaşındaki Yunus Emre Yavuz, çalıştığı iş yerinde arkadaşlarıyla oturduğu sırada ensesine isabet eden yorgun mermiyle yaralandı. Nereden ateşlendiği belli olmayan Yavuz, merminin şah damarına 2 santimetre yakınına isabet etmesi nedeniyle ölümden döndü. Genç adam, tedavisinin ardından taburcu edildi.

SFL0ndwdskOLiurkPTdDwQ.jpg

Hatay’da ensesine yorgun mermi isabet eden 18 yaşındaki Yunus Emre Yavuz, yaralandı.
uO-0P8H_o0uzM5Q0FzVcKA.jpg

Kırıkhan’da yaşayan 18 yaşındaki Yunus Emre Yavuz, iş yerinde çalıştığı esnada mola vererek arkadaşlarıyla dinlenmeye başladı. Arkadaşlarıyla sohbet ettiği esnada öne doğru eğilen Yavuz’un ensesine nereden geldiği belli olmayan mermi isabet etti. Aniden ensesinde ağrı hisseden Yavuz, yere yığılmasıyla arkadaşları tarafından hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan müdahalelerde Yavuz’a ensesine mermi isabet ettiği tespit edildi. Geçen pazartesi günü ameliyat olan Yavuz’un ensesindeki mermi 40 dakikalık ameliyatla çıkarıldı. Hastaneden taburcu edilen Yavuz’un sağlık durumu gün geçtikçe iyiye gidiyor. Polis ekipleri de konuyla ilgili inceleme başlattı.
vzEukhXm_E2T1gHLEu1Olw.jpg

Arkadaşlarıyla otururken yorgun merminin isabet ettiğini dile getiren Yunus Emre Yavuz, “Biri sanki sertçe sopayla vurmuş gibi hissettim. Arkadaşlar yaraya baktığında kurşun olduğunu gördüler. Hastaneye götürdüler.” dedi. Çekilen röntgen sonucu ensesinde mermi olduğu anlaşılan Yavuz, “Geçen pazartesi ameliyata girdim ve 40 dakika sürdü. Şükürler olsun sağlam çıktım. Kurşunu da incelenmesi için Adana’ya gönderildi. Zorlu bir süreç oldu ama atlattık.” dedi.
MF6w74E2wUqV7UzY1NecAQ.jpg

Merminin şah damarının 2 santimetre yakınına isabet ettiğini Yavuz, şöyle devam etti: “Ölümden döndüm. Ben değil başkası da olabilirdi veya ölebilirdim. Ben ölmedim ama başkasının başına gelip ölebilirdi. Kurşun şah damarının 2 cm yanındaydı ve biraz daha derine inseydi felç kalacaktım veya morgda olacaktım. Çocukluk hayalim asker olmaktı. Astsubay sınavları için hazırlanıyordum ki yorgun mermi başıma geldi. Kurşun izi kaldığı için askerlik hayalim tehlikeye girecek.”
 
Üst Alt