Haber 19 yaşındaki Şahin’e sokak ortasında kurşun yağmuru

19 yaşındaki Şahin’e sokak ortasında kurşun yağmuru

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde 19 yaşındaki Şahin Aslan, bir otomobilden açılan ateşle öldürüldü. Şahin’in öldürülmesine ilişkin başlatılan soruşturmada 6 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, cinayeti alacak verecek meselesi nedeniyle işlediklerini söyledi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden üçü tutuklandı.

Qxihv_ru_EGfFfbrd-u2zQ.jpg

İstanbul’da 19 yaşındaki bir genç, otomobilden açılan ateşle öldürüldü. Olay, 27 Eylül günü Sultangazi’de yaşandı.
a0Ao4agN5k2vwCiigGadZw.jpg

Şahin Aslan isimli genç, sokakta yürüdüğü sırada yanına yaklaşan bir otomobilden açılan ateş sonucu ağır yaralandı. Karnından yaralanan Aslan, kaçmaya çalışırken, birkaç dakika sonra peşinden gelen şüpheliler Aslan’ı bir kez daha kurşun yağmuruna tuttu. Şahin Aslan yere yığılırken, şüpheliler olay yerinden kaçtı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Şahin Aslan yaşamını yitirdi. Saldırganların kullandığı otomobil ise, terk edilmiş halde bulundu.
Hoeh4yr9I06NsPVpU-rbYw.jpg

Cinayete ilişkin başlatılan soruşturmada 6 şüpheli gözaltına alındı. Polisin düzenlediği operasyonla, olayda silah kullandığı tespit edilen Ali İ.E., araçta bulunan Maşallah C., Emir Y., taksi şoförü Talip E. ve Turgut E. ile N.E. gözaltına alındı. Şüphelilerin daha önceden de poliste çok sayıda suç kaydı olduğu belirlendi.
qHq5lt06AUiWjcJ9fkkctg.jpg

Cinayet Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturmada şüphelilerin suçlarını itiraf ettiği bilgisine ulaşıldı. Şüphelilerin cinayeti aralarındaki bir alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu işlediklerini söyledikleri de öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.
61IsAsRmr0azmRfTZgJe4Q.jpg

Şüphelilerden Turgut E., Maşallah C., Emir Y. Talip E. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gözaltında bulunan N.E. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, silahı kullanan Ali İ.E. ile ilgili işlemlerin sürdüğü öğrenildi.
 
Üst Alt