Haber 3 milyon lira değerindeki vanaları çaldılar

3 milyon lira değerindeki vanaları çaldılar

İstanbul'un Maltepe ilçesinde bir inşaat şantiyesinden 3 milyon lira değerinde doğalgaz vanası çalındı. Tutuklanan şüphelinin 47 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

XcAEtWnQhUON3h4cMStOkw.jpg

Maltepe, Esenkent Mahallesi Özmen Sokak'ta bulunan E.M.’ye ait bir inşaat şantiyesinde sabah saatlerinde iş yerine gelen şüpheliler depodaki doğalgaz vanalarını çaldı.
3-ICv_kWX0KUgf-7JkZI9A.jpg

Piyasa değeri yaklaşık 3 milyon lira olan vanaları, olay yerine gelirken kullandıkları minibüse yükleyen şüpheliler daha sonra kaçtı.
SXaJCukKH0WU3RJDpE6-Ew.jpg

Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri tarafından başlatılan çalışmada şüphelilerin işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği belirlendi.
HK4hFqQkN0yHL7oJA7zgLw.jpg

Görüntülerde şüphelilerin minibüsle olay yerine geldikleri bir süre çevreyi kontrol ettikten sonra güvenlik kamerasının yönünü değiştirdikleri görülüyor. Polis ekipleri yaptığı çalışmada kimliğini tespit ettiği şüphelilerden Ali E.E.’yi gözaltına aldı.
Hw9t4LYSbEG2uhCe4gI9eQ.jpg

Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgulanan Ali E.E.’nin poliste daha önceden 47 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Şüpheli, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis diğer şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
 
Üst Alt