Haber 43 ilin geçiş noktasında trafik yoğunluğu

43 ilin geçiş noktasında trafik yoğunluğu

Türkiye'nin önemli geçiş güzergahlarından biri olan Kırıkkale'de, Kurban Bayramı tatili nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı. 43 ilin bağlantı noktası olan 'Kilit Kavşak'ta, bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar yollara akın etti.

vMlcwhjDTUGN_ciu64gHzw.jpg

Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı Kırıkkale'de, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla gece yarısından itibaren artan trafik yoğunluğu meydana geldi.
U_RhVkQTA0ayqm9RqLM7OQ.jpg

Kırıkkale-Ankara D200 Karayolu'ndaki araç trafiği dron ile havadan görüntülendi. Kırıkkale-Kayseri D765 Karayolu'nda da araç trafiğinin akıcı şekilde ilerlediği görüldü.
ZSPMzqmVEUmVy0W3eq_a0w.jpg

Jandarma ve polis ekipleri, sürücüleri dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.
vMBWFydy5UaYSOr3l9dJdw.jpg

Şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan otobüslerde seyahat eden yolcuların GBT (Genel Bilgi Toplama) sorgusu yapıldı. Sürücülerin ve araçların da evrakları kontrol edildi.
PL2_gkm6W02lEI7Od1jkJw.jpg

Ayrıca, bayram süresince trafik akışının düzenli ve güvenli bir şekilde sağlanabilmesi için ek önlemler alındığını belirtildi. Trafik yoğunluğunun gün içerisinde de artarak devam etmesi bekleniyor.
a4IOYfgN306W-UdLJ8aitw.jpg

 
Üst Alt