Haber AK Parti'nin 23. kuruluş yıl dönümü | Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün mutluyuz, gururluyuz, heyecanlıyız

AK Parti'nin 23. kuruluş yıl dönümü | Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün mutluyuz, gururluyuz, heyecanlıyız

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) bugün 23. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Bugün mutluyuz, gururluyuz AK Parti ailesi olarak bugün heyecanlıyız. Artık hiçbir şey esdkisi gibi olmayacak diyerek revan olduğumuz millet hizmet yolund bugün 23. yılımızı devirdik." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde düzenlenen "AK Parti 23. Kuruluş Yıl dönümü Programı"nda konuşuyor.

"MUTLUYUZ, GURURLUYUZ"

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Bugün mutluyuz, gururluyuz AK Parti ailesi olarak bugün heyecanlıyız. Artık hiçbir şey esdkisi gibi olmayacak diyerek revan olduğumuz millet hizmet yolund bugün 23. yılımızı devirdik. 23. yılımız yaş günümüz kutlu olsun. 14 Ağustos 2001'den bu yana tam 23 yıldır AK Parti'nin ülkeye ve millete hizmet sancağını iftiharla taşımız kurucularımıza milletvekillerimize il, ilçe belde başkanlarımıza yönetim kurulu üyelerimize belediye başkanlarımıza il genel meclis üyelerimize tek tek teşekkür ediyorum. Hiç şüphesiz en büyük teşekkürü aziz milletimiz hak ediyor.

"GEREKİRSE KENDİMİZ BEDEL ÖDEYECEĞİZ FAKAT MİLLETİMİZE BEDEL ÖDETMEYECEĞİZ DEMİŞTİK"

AK Parti bundan 23 sene önce milletin umudu olarak milletimiz tarafından kuruldu. 14 Ağustos 2001'de biz o güne kadar dalga dalga büyüyen bir gönül hareketinin sadece tabelasını astık. Gerekirse kendimiz bedel ödeyeceğiz fakat aziz milletimize bedel ödetmeyeceğiz demiştik."
 
Üst Alt