1. Düzeltme Yöntemi : Bluetooth'u kapatın
Kulağa ne kadar tuhaf gelse de, telefonunuzdaki Bluetooth'u kapatarak WebView uygulamasını güncellemeyi deneyin . Bluetooth'un güncelleme sürecine müdahale ettiği gözlemlenmiştir. Kulağa saçma gelebilir, ancak denemekte bir zarar yok, değil mi?2. Düzeltme Yöntemi : Android WebView Güncellemelerini Kaldırın
WebView'u telefonunuzdan tamamen kaldıramazsınız, ancak fabrika sürümünü geri yüklemek için güncellemelerini kaldırabilirsiniz. Bu gerçekleştiğinde, onu güncelleyebilirsiniz.Bunu yapmak için telefonunuzda Play Store'u açın ve Android System WebView'ı arayın . Açın. Kaldır'a dokunun. Ardından Güncelle'ye dokunun.
İpucu : Uygulamanın beta programındaysanız , soruna bu neden olabilir. Bu nedenle, Play Store'daki uygulama sayfasında aşağı kaydırın ve beta programından ayrılma seçeneğine dokunun.
3. Düzeltme Yöntemi : Play Store için Önbelleği ve Verileri Temizle
En iyi çözümlerden biri Google Play Store için önbelleği ve verileri temizlemektir. Play Store'un İndirme bekleniyor olarak takılı kaldığı durumlarda bile yardımcı olur. Verileri temizlemek yalnızca Play Store'daki bildirim ayarları, uygulamaların otomatik güncellenmesi, ebeveyn denetimleri ve daha fazlası gibi ayarları sıfırlar.Adım 1: Telefonunuzda Ayarlar'ı açın. Uygulamalar veya Yüklü uygulamalar bölümüne gidin. Ardından, Tüm uygulamalar altında Google Play Store'a dokunun.
Adım 2: Depolamayı seçin. Ardından, Önbelleği temizle öğesine dokunun , ardından Android cihazınıza bağlı olarak Depolamayı temizle veya Verileri temizle öğesine dokunun.
Adım 3: Telefonunuzu yeniden başlatın. Ardından, Android System WebView uygulamasını güncellemeyi deneyin. Hala çalışmıyorsa, Play Store yerine Android System Webview uygulaması için işlemi tekrarlayın.
4. Düzeltme Yöntemi : Google Play Store için Güncellemeleri Kaldırın
WebView düzgün bir şekilde güncellenmiyorsa deneyebileceğiniz bir diğer şey Play Store güncellemelerini kaldırmaktır.Adım 1: Telefonunuzda Ayarlar'ı açın . Uygulamalar ve bildirimler veya Yüklü uygulamalar'a gidin. Google Play Store'a dokunun.
Adım 2: Üst taraftaki üç nokta simgesine dokunun ve menüden Güncellemeleri kaldır seçeneğini seçin.
otomatik olarak güncellenmesi için 5 dakika bekleyin. Ardından, WebView'u güncellemeyi deneyin.
İpucu: Eğer takılı kaldıysa, Play Store'u APK kullanarak manuel olarak güncellemeyi de deneyebilirsiniz.