iPhone'da Grup Mesajları Nasıl Gönderilir?
Apple'ın Mesajlar uygulamasıyla iPhone'da grup mesajları göndermek kolay ve rahat . İşte nasıl yapılacağı.Adım 1: Mesajlar'ı açın ve Oluştur'a (kalem simgeli kare) dokunun.
Adım 2: Kişilerinizin adlarını veya numaralarını girin veya eklemek için artı işaretine (+) dokunun.
Adım 3: Mesajınızı yazın ve göndermek için yeşil oka dokunun.
Grup mesajınız seçili tüm kişilere gönderilecektir.
Android'de Grup Mesajları Nasıl Gönderilir?
Çoğu Android telefon varsayılan uygulama olarak Google Mesajlar'ı kullanır ve işte onu kullanarak grup mesajları göndermenin yolu.Adım 1: Mesajlar uygulamasını açın ve Sohbet başlat > Grup oluştur öğesine dokunun.
Adım 2: Kişilerinizi gruba ekleyin ve ardından İleri'ye dokunun.
Adım 3: Grubunuza bir isim verin ve Bitti'ye dokunun.
Grup sohbetiniz artık oluşturuldu ve seçili tüm kişilere grup mesajları gönderebilirsiniz.
Samsung'da Grup Mesajları Nasıl Gönderilir?
Bir Samsung telefonunuz varsa, Samsung Mesajlar varsayılan mesajlaşma uygulamasıdır. Samsung cihazınızdan grup mesajları göndermek oldukça kolaydır. Aşağıdaki adımları izleyin.Adım 1: Samsung Mesajlar uygulamasını açın ve Oluştur düğmesine dokunun.
Adım 2: Kişilerinizin adlarını veya numaralarını girin veya seçmek için artı işaretine (+) dokunun.
Adım 3: Mesajınızı yazın ve gönder simgesine (genellikle bir kağıt uçak) dokunun.
Seçilen tüm kişiler grup mesajınızı alacaktır.