Nasıl Yapılır? Android'de Hangi Uygulamanın Pop-up Reklamlara Neden Olduğunu Öğrenme Yöntemleri

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 139
1000052582.jpg

1. Yöntem : Son Uygulamaları Kontrol Ederek

Rahatsız edici uygulamayı bulmanın en kolay yolu son uygulamalar düğmesini kullanmaktır. Reklamlar bir uygulamadan üretildiğinden son uygulamalarda gösterilecektir. Bu nedenle, bir açılır reklam aldığınızda son uygulamalar tuşuna dokunun. Son uygulamalar ekranı açılacaktır. İlk veya ikinci uygulamanın adına ve simgesine dikkat edin. Bu sizin suçlu uygulamanızdır.

Çoğu Android telefonda, son uygulamalar düğmesi sol altta bulunan üç dikey çizgi (hamburger) simgesidir. Bu düğmeye dokunduğunuzda, en üstteki uygulama en son kullandığınız uygulamadır.

2. Yöntem : Simgesi Olmayan Uygulamaları Belirleyerek

Bazen, pop-up reklamları veren uygulamalar ana ekranda veya uygulama çekmecesinde görünmez. Bu nedenle, yakın zamanda yüklenmiş bir uygulama olsa bile, onu kolayca bulamayabilirsiniz. Ancak bu, bu tür yaramaz uygulamaları bulmanın hiçbir yolu olmadığı anlamına gelmez. Aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Adım 1: Ayarlar uygulamasını başlatın.
Adım 2: Uygulamalar'a dokunun ve uygulama listesinde simgesi olmayan uygulamaları arayın.

1740304355336.png1740304365304.png

Ayrıca simgesi olan ancak adı olmayan uygulamaları da kontrol edebilirsiniz. Bunlardan herhangi biri sahte uygulama olabilir.

3. Yöntem : Aygıt Yöneticisi Uygulamalarını Kontrol Edin

Bazen, sahte uygulamalar o kadar güçlüdür ki, telefonunuzu kötü niyetli bir şekilde ele geçirirler. Uygulamalara izin verirken dikkatli olmanız gerekir. Herhangi bir uygulamanın telefonunuzun kontrolünü ele geçirip geçirmediğini bulmak için şu adımları izleyin:

Adım 1: Ayarlar uygulamasını başlatın.
Adım 2: Güvenlik ve Gizlilik'e , ardından Diğer güvenlik ayarları'na dokunun.

1740304420048.png1740304431094.png

Adım 3: Cihaz yönetici uygulamalarına dokunun ve listede şüpheli uygulama olmadığından emin olun.

Device-admin-apps.png1740304585536.png

4. Yöntem : Pop-Up Reklam Algılayıcı Uygulamaları Kullanın

Yukarıdaki çözümler kötü niyetli uygulamayı bulmanıza yardımcı olmazsa, o zaman polisi aramanın zamanı geldi. Aslında tam anlamıyla değil. Reklam dedektörü uygulamalarından bahsediyorum. ve gibi uygulamaları deneyebilirsiniz . Bu uygulamaları yükleyin, sizi reklamlarla rahatsız eden uygulamalar hakkında sizi bilgilendireceklerdir.

5. Yöntem : Güvenli Modda Önyükleme

Güvenli moda önyükleme yapmak, telefonun temel sayıda uygulama ve işlemle başlamasını sağlar. Artık hangilerinin reklamları tetiklediğini görmek için şüpheli uygulamaları tek tek başlatabilirsiniz. Bu uygulamayı bulduğunuzda, kaldırabilirsiniz.

Güvenli moda önyükleme yapmak için belirli adımlar, telefonunuzun türüne bağlıdır. Genellikle güç düğmesine uzun süre basmayı ve ekrandaki komutları izlemeyi veya aynı anda bir tuş kombinasyonuna basmayı gerektirir. Kesin adımlar için üreticinize danışmalısınız.

Etiketler
android hangi uygulamanın pop-up reklamlara neden oluyor pop-up reklamlara neden olduğunu öğrenme yöntemleri pop-up reklamlardan kurtulma yöntemi
Üst Alt