Nasıl Yapılır? Android'de Telegram Videolarının Oynatılmamasını Düzeltme Yöntemleri

• Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 61
    💬 Bu Konuya 0 cevap yazıldı.
maxresdefault.webp

1. Yöntem : Videonun tamamını indirdiğinizden emin olun​

Adım 1: Android'de Telegram'ı açın ve Telegram grubuna veya kanalına gidin . İndirmek istediğiniz videoyu bulun ve küçük resimden video dosya boyutunu kontrol edin. İndirme işlemini başlattığınızda, aynı küçük resimden canlı ilerlemeyi göreceksiniz.

1760177496303.webp

Adım 2: 4 GB'tan fazla RAM'e sahip bir Android telefon kullanıyorsanız, Telegram uygulamasını küçültüp telefonunuzu kullanmaya devam edebilirsiniz. İşletim sisteminin video indirme işlemini arka planda durdurduğunu fark ederseniz, indirme işlemi tamamlanana kadar Telegram'ı açık tutmalısınız. İndirme işlemi bittikten sonra video küçük resminin üzerindeki üç nokta menüsüne dokunarak cihazınızın depolama alanına kaydedebilirsiniz.

2. Yöntem : Google Fotoğraflar'da Video Oynatma​

İndirilen tüm videolar, Android'deki Google Fotoğraflar uygulamasında ayrı bir Telegram klasörüne düşer. Google Fotoğraflar, Android'de MP4 gibi yaygın olarak bilinen video formatlarını destekler ve bu videoları herhangi bir sorun olmadan oynatır.

Adım 1: Android'de Google Fotoğraflar uygulamasını açın ve Kitaplık'a gidin . Telegram klasörünü bulun ve videoyu oynatmaya başlamak için açın.

1760177515172.webp

Adım 2: Google Fotoğraflar indirilen Telegram videosunu destekliyorsa, yukarıdaki ekran görüntülerinde gösterildiği gibi video küçük resmini göreceksiniz.

Ancak video küçük resminde siyah bir ekran görüyorsanız, bu Google Fotoğraflar'ın Telegram videosunu oynatamadığı anlamına gelir ve Android'de üçüncü taraf bir video oynatıcısından yardım almanız gerekir.

3. Yöntem : VLC Media Player'ı kullanın​

Çoğu Android telefon, varsayılan medya oynatıcı olarak Google Fotoğraflar ile birlikte gelir. Google Fotoğraflar paylaşım, düzenleme ve ortak çalışma konusunda başarılı olsa da, video oynatıcısı beklentilerin çok gerisindedir. Örneğin, MKV veya FLV gibi belirli video dosyalarını oynatamazsınız. Size bir VLC medya oynatıcısını nasıl kullanacağınızı ve herhangi bir Telegram videosunu nasıl oynatacağınızı gösterelim.

Adım 1: Android telefonunuza
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.
indirip kurun ve telefon depolama alanını taraması için gerekli izinleri verin.

2. Adım: VLC, cihaz depolama alanındaki tüm videoları bulup Video sekmesinde gösterecektir. Telegram videolarını VLC ana sayfasında hala göremiyorsanız, Gözat sekmesine gidip cihaz klasörlerinden video dosyalarını seçebilirsiniz.

1760177540165.webp

4. Yöntem : Varsayılan Dosyalar Uygulamasını Kullanın​

Adım 1: Android'de Dosyalar uygulamasını açın ve üst taraftaki Videolar filtresine dokunun.

Adım 2:
Listeden Telegram videosunu bulun ve video küçük resmine uzun basın. Ardından, üstteki üç nokta menüsüne dokunun ve " Birlikte aç" seçeneğini seçin.

1760177557917.webp

Adım 3: Şimdi, videoyu sorunsuz bir şekilde oynatmaya başlamak için alt taraftaki şeritten VLC'yi (veya başka bir medya uygulamasını) seçin.

Etiketler Etiketler
android telegram video hatası telegram medya sorununu düzeltme telegram video açılmıyor telegram video oynatma sorunu telegram videolar yüklenmiyor
Geri
Üst Alt