Yöntem 1: Cihazımı Bul Uygulamasını Başka Bir Telefonda Kullanın
Android telefonunuzda Cihazımı Bul özelliğini etkinleştirdiyseniz, sessiz moddayken başka bir telefonu kullanarak cihazı bulmak için bir ses çalabilirsiniz.Adım 1: Find My Device uygulamasını başka bir telefona indirin ve açın . Misafir olarak oturum aç öğesine dokunun.
Adım 2: Bulmaya çalıştığınız cihazda oturum açmış olduğunuz Google Hesabını kullanın .
Adım 3: Uygulamaya giriş yaptıktan sonra Sesi Çal'a dokunun . Bu, onu bulmanıza yardımcı olacak bir sesi cihazda çalacaktır.
2. Yöntem : Web'de Cihazımı Bul Uygulamasını Kullanın
Başka bir cihaza erişemiyorsanız, bir web tarayıcısında Cihazımı Bul'u kullanabilirsiniz . Bulmaya çalıştığınız cihazda bulunan Google Hesabı ile oturum açın. Oturum açtıktan sonra, cihazı seçin ve bulmak için Sesi Çal'ı seçin.3. Yöntem : Akıllı Saatinizi Kullanın
WearOS akıllı saatinde, eşleştirilmiş Android cihazı bulmak için Find My Phone uygulamasını kullanabilirsiniz. Uygulamayı uygulama çekmecesinden açın ve Android cihazınızda bir ses çalmak için Başlat'a dokunun.4. Yöntem : Dijital Ev Asistanı Kullanın
Google Home cihazı kullanıyorsanız telefonunuzu bulmanıza yardımcı olması için 'Hey Google, Telefonumu Bul' komutunu kullanın.Eğer Alexa kullanıyorsanız , Telefon Bulucu adlı yeteneği kullanabilir ve istediğiniz zaman “Alexa, Telefon Bulucu'yu aç ve telefonumu ara” komutunu kullanabilirsiniz.
5. Yöntem : Üçüncü Taraf Bir Uygulama Kullanın
Clap to Find Your Phone, Android cihazınızda alkışladığınızda veya düdük çaldığınızda yüksek bir ses çalan bir uygulamadır. İlginç bilgi – uygulama internet bağlantısı olmadan çalışır, yani internete bağlı olmadığında Android cihazınızda bir sesi etkinleştirebilirsiniz.Uygulamayı indirin ve özelliği etkinleştirin . Cihazınızda bir ses çalmak için sadece el çırpabilir ve bulduğunuzda, sesi durdurmak için devre dışı bırakma düğmesini kullanabilirsiniz.
Ayrıca uygulama alkış veya düdük sesi algıladığında çalmasını istediğiniz sesi de seçebilirsiniz.