Haber Anne ve çocukları ölümden döndü (Patlama ve kıvılcımların arasında kaldılar)

Anne ve çocukları ölümden döndü (Patlama ve kıvılcımların arasında kaldılar)

Bağcılar’da caddede ilerleyen kamyonetin dorsesi elektrik kablosuna takıldı. Kamyonet yoluna devam ederken, elektrik direği ve kablolar anne ile üç çocuğunun üzerine düştü. Bir anda kıvılcımlar ve patlamalar arasında kalan anne, çocuklarını kurtarmak için büyük çaba sarfetti.

2W2b_tvEvUOQ10T70WymOg.jpg

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde akıl almaz bir olay yaşandı. 15 Temmuz Mahallesi’nde geçen perşembe günü saat 15.00 sıralarında sokaktan geçen bir kamyonetin dorsesi elektrik kablolarına takıldı. VİDEOYA GİT
-rNzKReE_keFBKS6f3p4WQ.jpg

Kamyonetin ilerlemeye devam etmesinin ardından kablonun bağlı olduğu elektrik direği yerinden çıkarak devrildi. Elektrik kabloları ve direk patlayarak Tuğba Postacı ve çocuklarının yanına düştü.
t4MY037tNUG15Aygv6ywNA.jpg

Anne ve çocukları patlama ve kıvılcımların arasında kaldı.
w_MoVir4qkyMunQ1vRxB7Q.jpg

Çocuklarından birisinin hafif şekilde yaralandığı anne ve diğer iki çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenildi.
fxcoaQzuPkWbs1uQQMCSQQ.jpg

Korku dolu anları anlatan anne Tuğba Postacı, “Bir baktım elimdeki çocuk savrulmaya başladı. Tel koptuğu gibi çocuğa vuruyor sonra diğer çocuğun çığlıklarını duyunca ona yetişme çalıştım elime geldi, ayağıma geldi, çocuğa yetişemedim.” dedi.
FVyLrb_2bU2SfM3XqjxPEA.jpg

Olayın yaşanmasının ardından yakındaki bir parka giderek toprağa bastıklarını anlatan anne Postacı, daha sonra sağlık ocağına geçtiklerini burada kendilerine ilk müdahalenin yapıldığını söyledi.
ONVz-6MOY0ShMDQOCqp4RA.jpg

Postacı, kamyoneti süren kişi ile elektrik dağıtım şirketinden şikayetçi olduğunu belirtirken, “Çocuğum evde halen çok ağlıyor çok korkuyor. Etkisinde halen, ben bile burada durmak istemiyorum çünkü sanki aynı şeyi yaşayacakmışım gibi.” diye konuştu.
3-kft6Rbn0K2e7c588bVoQ.jpg

Görgü tanığı Ahmet Öz ise, “Kablolar yere düştüğü için alevler çıkıyordu ateş sıçraması oldu. İnsanlar çıktı ne oluyor diye. Sonra ekipleri çağırdılar.” ifadesini kullandı.
WOgT0OmYukGrmaIOU41Pbg.jpg

xICv-5gWIkKQjPkp-qlPug.jpg

8ZD8f_6SLEWGMU7qBeSxAw.jpg

lz1vuCSxpEOunYId6-pFbQ.jpg

QV_QN0RJrk-8wET7-MYxSw.jpg

2wwcyI-8P0ONCry0Y82mlQ.jpg

 
Üst Alt