İlkokul, ortaokul ve lise kademelerindeki yaklaşık 19 milyon öğrenci için ilk ara tatil süreci başladı. Yılın ilk tatilini kasım ayında giriş yapan öğrenciler, ara tatilin sona ereceği tarihi merak ediyor. Peki, ara tatil ne zaman bitecek? Ara tatil tarihleri
Birinci dönem ara tatil takvimi işlemeye başladı. Milli Eğitim Bakanlığından (MEB) yapılan yazılı açıklamada, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerindeki yaklaşık 19 milyon öğrencinin 14 Kasım'da, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının ilk ara tatilinin başlayacağını bildirdi.
Milli Eğitim Bakanlığından (MEB) yapılan yazılı açıklamada, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerindeki yaklaşık 19 milyon öğrencinin 14-18 Kasım'da, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının ilk ara tatilini yapacağı belirtildi.
23 Ocak-3 Şubat 2023'te yarıyıl tatili, 17-20 Nisan 2023'te ise ikinci ara tatil olacak. 12 Eylül 2022'de başlayan eğitim öğretim dönemi, 16 Haziran 2023'te sona erecek.
Öğretmenler, ara tatilde mesleki çalışma programlarını, okula gitmeden Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) üzerinden tamamlayabilecek.
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için
Giriş yap veya üye ol.