AUZEF bahar dönemi mezuniyet üç ders ardından noktalanacak. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bahar dönemi bütünleme sınavı için öğrenciler geri sayıma başladı. Sınava katılacak öğrenciler, sınava dair giriş bilgilerini gösteren belgelerini auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak görüntüleyebilecekler. Peki, AUZEF bahar dönemi bütünleme sınavı ne zaman, saat kaçta?

İstanbul Üniversitesi açıköğretim bütünlemeleri temmuz ayında gerçekleşecek. Öğrenciler bütünleme sınavları ardından eylül ayı başında 2024-25 eğitim yılı mezuniyet üç ders sınavlarına katılacak. AUZEF bütünleme sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman belli olur?

AUZEF bahar dönemi bütünleme/telafi sınavı, 19-20 Temmuz tarihlerinde uygulanacak.Daha önce 12-13 Temmuz olarak planlanan bütünlemeler, AGS sınavı ile tarihlerin çakışması nedeniyle şu anki tarihlere çekildi.Bütünleme sınavları Cumartesi ve Pazar günleri sabah ve öğle olmak üzere 3 oturum halinde gerçekleşiyor.

AUZEF bütünleme/telafi sınav yerlerini gösteren belge sınavdan 1 hafta önce kadar auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden yayımlanacak. Buna göre giriş belgelerinin 11 Temmuz Cuma günü gibi erişime açılması bekleniyor.Öğrenciler, AKSİS kullanıcı adı ve şifreleri ile sisteme giriş yaparak belgelerini alabilecek.

Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.