Haber Avrupa Yakası'ndaki birçok ilçede elektrik kesintisi (Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Başakşehir...) Elektrikler ne zaman gelecek?

Avrupa Yakası'ndaki birçok ilçede elektrik kesintisi (Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Başakşehir...) Elektrikler ne zaman gelecek?

İstanbul Avrupa Yakası'ndaki birçok ilçede elektrik kesintisi yaşanıyor. BEDAŞ kesintisi programına göre, Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Başakşehir, Beşiktaş, Küçükçekmece, Sultangazi, Esenyurt, Eyüpsultan ilçelerine elektrik verilemeyecek. Peki, bu ilçelerde elektrikler ne zaman gelecek?

VAB1pFFhN0q9j0bX6f0Qkg.jpg

BEDAŞ 5 Nisan elektrik kesintisi programını paylaştı. Planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında Avrupa Yakası'ndaki bazı ilçe ve mahallelere elektrik verilemeyecek. Planlı programa göre, Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Başakşehir, Beşiktaş, Küçükçekmece, Sultangazi, Esenyurt, Eyüpsultan başta olmak üzere birçok Avrupa Yakası ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak. BEDAŞ 5 NİSAN ELEKTRİK KESİNTİSİ PROGRAMI İÇİN TIKLAYIN
pl-VLP50GUi1AJF0ijo-tw.jpg

tQwDAxlFo0WsqG07v_6JAQ.jpg

HMTqyJwptUK1eq8ejf04JQ.jpg

89fOEcRHUEyK4Ilhc4IyFw.jpg

5ZNeXCiPa02mjPtAJA_3og.jpg

SOVusJPIpEyrN6sUbauXrg.jpg

HKDCgWzq_Uef875aaiUEfA.jpg

R_JXyRC_AEqhQaUyDqk7XA.jpg

Y7QHauik0kGiCXRHNf1qFg.jpg

WZT9kCKZOkCIFoPvKbe-ww.jpg

tBDFA_wrFUWq2aAGwOUgpA.jpg

WXlmlzv95kSokPYpddubfw.jpg

 
Üst Alt