Haber Balıkesir’de baba dehşeti: Doğum gününe gitmek isteyen kızını boğarak öldürdü

Balıkesir’de baba dehşeti: Doğum gününe gitmek isteyen kızını boğarak öldürdü

Balıkesir’in Gönen ilçesinde yaşayan 18 yaşındaki Eylem Sevilen, tartıştığı babası Murat Sevilen tarafından boğularak öldürüldü. Genç kızın cansız bedeni annesi tarafından kanepenin içinde bulundu. Olayın ardından polis teslim olan baba, kızını arkadaşının doğum gününe gitmek istemesi üzerine başlayan tartışmada boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

YfIJtX3WXE-tsouMTZTNRw.jpg

Balıkesir’de Eylem Sevilen isimli genç kız, babası tarafından boğularak öldürüldü.
qNUp6VP7PU6--dNz3qhtSw.jpg

Olay, saat 20.00 sıralarında Gönen ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi’ndeki 40016 Sokak’ta meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Murat Sevilen, kızı Eylem Sevilen ile tartışmaya başladı.
oqMvSPGr7kiX9PJaQ63KfA.jpg

Murat Sevilen, tartışmanın büyümesi üzerine kızını boğarak öldürüp, evden kaçtı. Bir süre sonra işten eve gelen anne, kızının cansız bedenini kanepenin içinde buldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.
h3PGIaW7Z0iKAULGqvqkBw.jpg

Genç Eylem’in cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Gönen Devlet Hastanesi’ne, buradan da otopsisi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi.
2aP5r5Xym0608babr1_z6w.jpg

Baba Murat Sevilen bir süre sonra polise teslim oldu. Baba Sevilen’in emniyetteki ilk ifadesinde, kızını arkadaşının doğum gününe gitmek istediği ve bir erkek arkadaşı olduğundan şüphelendiği için elleriyle boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.
ug9yTmpCzUuKi-M0omMJXQ.jpg

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı Sevilen, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.
 
Üst Alt