Nasıl Yapılır? Bankacılık Uygulamaları Root Engeline Takılıyor - Sorununun Çözümü

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 1,156
1000176195.jpg

Bu işlemleri test ettiğim cihaz Samsung Galaxy Note 20 Ultra ve cihazımda Vulcan Rom'un Son sürümü yüklü. Bu çözümleri başka cihazlarda da deneyebilirsiniz fakat adımlara sırasıyla uygulamanız gerekli yoksa olmayacaktır.

Magisk üzerinden bankacılık uygulamasını aşabilirsiniz. Aşağıdaki uygulamalarda test edildi ve sonuçlar olumlu.
1-Enpara
2-QNB
3-Akbank
4-Ziraat Bankası
5-Yapı Kredi
6-Halk Bankası

Çözüm Yöntemi
1- Tüm bankacılık ve Root engeline takılan oyun ve programlar uygulamaları silinecek ve aşağıda anlatıldığı şekilde Yükleme yapmanız gerekli.
2- Yapılacak ilk iş, Magisk gizle yapıyoruz ve sonrasında Magisk için bir isim girmem isteniyor, rastgele bir isim giriyoruz. Daha sonra cihaz yeniden başlatmalı.
3- Magisk Zygisk ve altındaki reddetme listesini zorla seçeneklerini etkinleştiriyoruz. Daha sonra cihaz yeniden başlatmalı.
4- Bankacılık uygulamalarını yüklüyoruz fakat yüklediğiniz uygulamayı sakın çalıştırmayın.
5- Magisk uygulamasını açıyoruz ve Reddetme listesini yapılandır seçeneğinden bankacılık uygulamasını seçiyoruz. Ama burada bir şeye dikkat etmeliyiz, Bankacılık uygulamasını seçince, banka uygulamasına ait mavi çizgi tamamen uzun olmalı. Aksi taktirde aşağıda resimlerde olduğunu gibi bütün kutucular Seçili olmaz ise uygulamaya girdiğiniz de yine hata mesajı alıp kullanamayacaksınız.
NoT: ince detaylar var bunları gözardı etmeyin. Root engeline takılan uygulamaları kaldırın. Sonra işlemleri sırası ile uygulayınız.

İşlemleri denedikten sonra sonuçları buradan bizimle paylaşırsanız çok sevinirim.

1000176168.png1000176169.png1000176170.png

Samsung note 9 noble rom 4.3 yüklü bende çalışmadı. Yapi kredi uygulamasi reddetme listesinde tikleri açıyorum magiskden cikip geri girdigimde tiklerin kapali olduğunu görüyorum. Garanti de tikler acik ancak yine rootu goruyor ve uygulamayi calistirmiyor. Ben bu romu noroot secenegi ile yuklemistim root olmamasina ragmen bu iki uygulama telefonda root var diye calismamisti yani bence sorun magisk ile yada root ile alakali degil. Romun kendisinden kaynaklanan bir durum.

• Beğen
Tepkiler: CaN
Bu Ayarların yapılabilmesi için Magisk Uygulaması Giriş Ekranında
Zygisk ✅
Ramdisk ✅

Seçenekleri Mevcut yada Aktif Olmalı.

Tam nereyi olduğunu anlayamadim.

Ekli dosyalar

• 1000001795.jpg
    1000001795.jpg
    30.9 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000001798.jpg
    1000001798.jpg
    46.5 KB · Görüntüleme: 5
  • Beğen
Sıkıntı yok Magisk doğru kurulu ve erişime açık. Fakat dediğim gibi yapmanız gerekiyor. Magisk gezlenmeli, banka uygulamaları kaldırılmalı.

Sıkıntı yok Magisk doğru kurulu ve erişime açık. Fakat dediğim gibi yapmanız gerekiyor. Magisk gezlenmeli, banka uygulamaları kaldırılmalı.
Dediginizi aynen yaptim ilk iş magiski gizleyip sonra ayarlari yapip uygulamalari yukledikten sonra uygulamalari hic acmadan reddetme listesine ekledim

• Beğen
Dediginizi aynen yaptim ilk iş magiski gizleyip sonra ayarlari yapip uygulamalari yukledikten sonra uygulamalari hic acmadan reddetme listesine ekledim
Buna detaylı bi şekilde bakacağım yine ama bu şekilde ben çözüm buldum hocam.

Buna detaylı bi şekilde bakacağım yine ama bu şekilde ben çözüm buldum hocam.
Ilgin icin cok teşekkürler hocam. Yıllardır custom rom kullanıyorum bir türlü anlayamadim neden boyle olduğunu. Noble kullanan bir arkadaş deneyebilse de anlasam acaba sorun bende mi yoksa genel bir durummu.

• Beğen
Etiketler
banka uygulamaları root gizleme banka uygulamaları root sorunu imei oyaşamış cihazlarda banka uygulaması kullanma root banka uygulama engeli kaldırma
Üst Alt